Scroll Top

Vanaf 31 oktober a.s. start WerkStation met een uniek trainingsprogramma Fifty & Forward, voor alle medewerkers van de Publieke Omroep. Dit programma duurt tot 6 februari 2024.

Doe je nog steeds wat je leuk vindt?  Haal je het maximale uit jezelf en je werk? Ben je nog steeds op de beste manier inzetbaar in je eigen vak? In deze fase in je leven en je loopbaan stel je jezelf wellicht de vraag hoe je het vervolg van je loopbaan zo zinvol mogelijk invult?

Met Fifty & Forward ga je aan de slag met deze vragen door het in kaart brengen van je talenten en wensen, individuele coachingsgesprekken, trainingen en workshops. Waarmee je meer plezier, voldoening en succes ervaart in je werk en privé.

Fifty & Forward bestaat uit persoonlijke coaching, diverse trainingen en speciale workshops.

Fifty & Forward  biedt coaching met betrekking tot jezelf en je loopbaan, trainingen om je kwaliteiten & talenten verder te ontwikkelen én aandacht voor het in balans houden van werk & privé. Het totaalpakket zorgt voor meer grip op deze fase in je leven, maar ook plezier in je werk. Gedurende 3 maanden ga je aan de slag met een eigen coach en keuze uit het trainingspakket & workshops.

DEELNEMERS GEZOCHT!
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, wil je meer informatie over de inhoud , data of wil jij je meteen aanmelden? Stuur dan een mailtje naar vragen@werkstation.tv

En… geef je snel op want het aantal plaatsen is wel beperkt (max. 36!)

Kosten: €500 excl. btw per deelnemer voor het hele pakket. Je werkgever moet akkoord gaan met je deelname. Maar wees gerust, jij meldt je aan en WerkStation regelt de rest.

Fifty & Forward is onderdeel van NU voor strax! Talent & groei*.

*NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk. Binden, bloeien en groeien.

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid jou in staat te stellen je te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan je groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten. NU voor strax! wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW.

 

Aanmelden