Scroll Top

Gratis loopbaanadvies voor iedereen – Nederland leert door!

De NL Leert Door subsidie van de overheid voor ontwikkeladvies is vanaf 1 december a.s. weer beschikbaar! Registreer nu je voorinschrijving en start na 1 december!

Je krijgt kosteloos een persoonlijk én op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Minimaal 4 uur persoonlijke begeleiding waarin je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan.

Deelname is vrijwillig en blijft een zaak tussen jou en de loopbaanadviseur. Dit advies is zonder interventie van je werkgever of WerkStation. Het enige wat je zelf moet doen is je aanmelden bij een loopbaanadviseur die dit ontwikkeladvies wil en kan geven. De adviseur regelt verder alles.

Hoe vind je een geschikte loopbaanadviseur?

Je kunt je aanmelden via Noloc aangesloten coach (bij je in de buurt). WerkStation kan onderstaande loopbaancoaches adviseren. Zij werken hier aan mee en zijn  gecertificeerd:

Het Ontwikkeladvies is voor iedereen van 18 jaar en ouder tot aan pensioenleeftijd en een relatie heeft tot de arbeidsmarkt. Stel je beslissing om je aan te melden niet uit want straks is de pot leeg.

Meer info: https://www.hoewerktnederland.nl/persoonlijk-ontwikkeladvies

ll

Aanmelden

Wil je gebruik maken van Loopbaanontwikkel advies?
Meld je aan via

The coaching experience (Cees Stegenga),

Temperament Plus (Anke Koster)

Bureau Gerritsen (Willem IJzereef)

Elffers (Maarten Toet)

Knowvium

of kies een adviseur via  NOLOC.