Jeannette Beelen
Het Loopbaan Inspiratietraject. Een krachtig en praktisch traject. Voor een passende vervolgstap in je loopbaan. Binnen of buiten de media.
Esther Gijsbers
Grip op stress met hartcoherentie. Wil je meer controle over stress, optimaal presteren, ook als de werkdruk hoog is? Een burn-out voorkomen of ervan herstellen?
Hellen Kabel
Neem de regie in eigen hand! Hellen Kabel. Een coachtraject om vanuit eigen kracht moeiteloos te functioneren, privé en in je werk.
Mia Plu
Stress onder controle houden, ongewenst gedrag veranderen, meer zelfvertrouwen krijgen, effectief doelen stellen en meer
Bureau Gerritsen
Hoe onderneem jij in je loopbaan? Dat doe je door zelfbewust te werken aan jouw vitaliteit, inzetbaarheid en werkondernemerschap.
Trees van Drie-Smeets
Zie je wel eens tegen je werkdag op? Heb je het gevoel dat je onvoldoende uit de verf komt ? Loop je op te tenen? Of ben je niet zeker van je baan en voel je je onzeker? Herken je dit?
Willem Stortelder
Fundamenteel inzicht in je aanleg, aard en motivatie (kerntalenten), als antwoord op actuele concrete vraag rond je loopbaan of carrière.
Lagerweij
Talentanalyse. Op een efficiënte, betrouwbare en wetenschappelijk gefundeerde manier ontstaat een gedetailleerd beeld van jouw talenten.