Scroll Top
Jeanette Beelen 2022

Jeannette Beelen

Behoefte aan een verfrissende kijk op jouw situatie? Wil je vol zin én zinvol werken en leven? Je bent welkom voor het Inspiratietraject Werk & Loopbaan.

coach Pameijer en Partners _wp

Pamela Pameijer

Life & Loopbaan coaching.
Krijg inzicht in jezelf, waardoor je beter je eigen koers kan varen, je kwaliteiten kan benutten en ander gedrag kan inzetten. Gun jezelf dit traject naar persoonlijke groei!

Cees_Stegenga_coach

Cees Stegenga

Als coach/psycholoog heeft hij veel ervaring en expertise op het gebied van burn-out, stressmanagement en persoonlijk leiderschap, oftewel zelf de regie nemen over je leven.

mia plu

Mia Plu

Stress onder controle houden,
ongewenst gedrag veranderen,
meer zelfvertrouwen krijgen,
effectief doelen stellen. NLP- coaching

Elffers- Maarten Toet k

Maarten toet

Naast zijn rol als loopbaancoach bij Elffers is Maarten als interimmanager bij meerdere omroepen actief. Hij is goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en wat belangrijke uitdagingen op het gebied van loopbaanontwikkeling zijn.

Esther

Esther Gijsbers

Grip op stress met hartcoherentie.
Wil je meer controle over stress, optimaal presteren, ook als de werkdruk hoog is?
Een burn-out voorkomen of
ervan herstellen?

Hellen Kabel

Hellen Kabel

Neem de regie in eigen hand! Hellen Kabel. Een coachtraject om vanuit eigen kracht moeiteloos te functioneren, privé en in je werk.

T(h)ree way nw foto

Trees Smeets

Soms merk je dat je minder plezier ervaart; je bent minder betrokken, minder gemotiveerd, je loopt tegen grenzen aan, je wordt ziek, je gaat op zoek naar een andere baan.  Herken je dit?

KOOLSULTANCY

Maak van jouw dertigersdilemma jouw dertigers deal. Tijd om even aan de handrem te trekken. Tijd voor een slimme reflectie om SMART doelen te stellen.

Vitaal, Inzetbaar en Ondernemend- Bureau Gerritsen

Willem ijzereef

Loopbaancoaching 3.0. Of je het wilt of niet steeds meer wordt er van medewerkers van organisaties gevraagd om zelfkennis en gedrevenheid. Wie ben jij en wat wil jij betekenen en bijdragen?

Harmke Schaart

HARMKE sCHAART

Met haar ruime ervaring als leidinggevende in de televisie wereld, combineert zij deze kennis in haar coachingstrajecten.

Eddie Gerritsen

  Oud(er) worden met leuk werk en een aangenaam, gezond en vitaal leven”

Dat is waar Eddie Gerritsen met Bureau Gerritsen voor staat en je bij kan helpen! 

Berdine Grashuis

& Nienke de Vries

Wil jij helemaal present raken in jezelf, je leven, je relaties en je werk?

Dat vraagt moed, oefening, reflectie, concentratie en diep weten (al is het nu misschien pas een klein vermoeden) dat het echt anders kan: vrijer, echter, liefdevoller, waarachtiger, levendiger.