Scroll Top

Wil je meedenken over het nieuwe Talent & groei trainingsaanbod voor alle omroepen?

 

WerkStation is gestart met NU voor strax!, een NIEUW talent & groei-project voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is om jullie te prikkelen en uit te dagen om je talenten te (her)ontdekken, verder te ontwikkelen of te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

 

De inhoud en vorm van het algemene aanbod aan trainingen en cursussen, in het kader van NU voor strax!, moet nog verder worden samengesteld. Dat gebeurt in een speciale, omroepbrede werkgroep, waarvoor we nog mee­denkers zoeken.

Deze werkgroep is representatief voor de gehele publieke omroep, met vertegenwoordigers van jong tot oud, van HR tot programmamaker, regionaal & landelijk, kortom iedereen die graag mee wil denken over de inhoud van dit project. Door jullie deelname aan de werkgroep zal het project goede aansluiting vinden en aanbod opleveren waar iedereen blij van wordt.

Vind jij het leuk om mee te denken over het aanbod aan trainingen en coaching op WerkStation, voor jezelf of voor je collega’s? Geef je dan NU op voor de werkgroep Nu voor strax!

Data bijeenkomsten:
12 januari ’23: 09:30-11:30 uur
26 januari ’23: 14:00-16:30 uur
9 februari ’23: 09:30-12:00 uur.
Locatie: NPO–gebouw

 

Mail voor meer informatie of aanmelding naar Diane Driessen via vragen@werkstation.tv

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid jou in staat te stellen je te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan je groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

 

NU voor strax! wordt mede mogelijk gemaakt door Ministerie van SZW

 

 

 

Aanmelden