Scroll Top

EEN LEERGANG VOOR MENSEN MET LEF

WerkStation komt in februari 2024 met een bijzonder loopbaantraject voor mensen die verder willen. Mensen die een waakvlammetje niet genoeg vinden en behoefte hebben om het vuur weer wat op te stoken. Vaak gaat het om mensen die al een paar jaar aan het werk zijn, maar het staat uiteraard open voor iedereen.

Soms loop je rond met het gevoel dat je vastzit. Dat het spoor een beetje doodloopt. Eigenlijk gaat alles wel goed – je werk, je leven, de liefde. Maar toch. Er mist iets. Een beetje ongrijpbaar gevoel. Maar het knaagt. Herken je dit? Dan is dit misschien iets voor jou.

Nieuwe Wegen is een heel gevarieerd programma dat met een mix van trainingen, inspiratiesessies en coaching nieuwe energie biedt. Het is gericht op het inspireren van jou als professional en als mens. Bovendien een ideaal programma om duurzaam inzetbaar te blijven.

Het programma biedt een mix aan ervaringen, samengesteld om jezelf te verkennen, je vaardigheden te ontwikkelen en je eigen potentieel te leren ontsluiten.

Gedurende bijna 4 maanden ga je aan de slag met een zorgvuldig samengesteld trainingspakket en workshops en heb je bovendien beschikking over je eigen coach.

DEELNEMERS GEZOCHT!
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, wil je meer informatie over de inhoud , data of wil jij je meteen aanmelden? Stuur dan een mailtje naar vragen@werkstation.tv

En… geef je snel op want het aantal plaatsen is wel beperkt (max. 20)

Kosten: €1000 excl. btw per deelnemer voor het hele pakket. Hiervoor kan je eventueel je loopbaanbudget inzetten in overleg met je werkgever. Wees gerust, jij meld je aan en WerkStation regelt de rest.

Nieuwe Wegen is onderdeel van Nu voor Strax *.

*NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk. Binden, bloeien en groeien.

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid jou in staat te stellen je te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan je groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten. NU voor strax! wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW.

 
 

Aanmelden