Scroll Top

Omroepintermediair koppelt mensen en banen

Je programma loopt af, en de onzekerheid neemt toe. Iedere keer weer. Aan de orde van de dag als medewerker van de Publieke Omroep met een contract voor bepaalde tijd. Lees meer >

Voor wie?

Eindredacteuren en
Team-Samenstellers

Als je goede, nieuwe professionals nodig hebt voor je team. De omroepintermediair is een makkelijk bereikbare bron van mensen die binnenkort weer beschikbaar zijn. Wellicht heb ik iemand voor jouw team in mijn talent-pool. Uiteraard alleen collega’s met uitstekende referenties en een goed passend profiel. Zo maak je makkelijk gebruik van de omroepintermediair naast je eigen netwerk!

Medewerkers

Als je contract binnenkort afloopt en je geen zicht hebt op een nieuw programma of verlenging bij je huidige werkgever. We plannen een intake en samen kijken we welke vacatures geschikt zijn voor jou. Neem je beste referenties mee, want alleen met goede aanbevelingen kan ik je ergens onder de aandacht brengen. O ja, en solliciteren doe je natuurlijk gewoon zelf.

HR-professionals

HR-medewerkers kunnen diverse vragen hebben. Vacatures bijvoorbeeld. Alle vacatures die je me stuurt worden dezelfde dag geplaatst op het WerkStation. Daarnaast kan je bij mij terecht voor goede kandidaten, ook op het gebied van ondersteunende functies. En heb je een super getalenteerde medewerker die aan t einde van z’n contract zit, en die je een mooie nieuwe functie gunt, stuur maar door!

Kennismaken met Annemarie Vis

Verbinden is het centrale thema in alles wat ik doe. Ik word er blij van als ik een mogelijke match zie tussen een media professional en een leuke vacature bij een programma. Als beide partijen na de kennismaking dan daadwerkelijk besluiten te gaan samenwerken, is dat wel een geluksmomentje! Mijn achtergrond is radio programmamaker en was in die hoedanigheid nauw betrokken bij de start en ontwikkeling van FunX. Als opleidingscoördinator en studie coach was ik verbonden aan de Master Journalistiek van de Media Academie, en daarnaast heb ik als freelancer ook regelmatig trainingen verzorgd voor de Publieke Omroep. Kortom, ik voel me hier als een vis in het water!

Je kunt mij bereiken door een contactformulier in te vullen, een mail te sturen aan omroepintermediair@werkstation.tv of even bellen op: 06-34007284.

Omroepvacatures

Stel je vraag!

Intake, sollicitatie of wil je weten wat de omroepintermediair jou te bieden heeft? Bel, stuur een e-mail of vul onderstaand contactformulier in.

  Upload je cv

  Omroepintermediair koppelt mensen en banen

  De functie van omroepintermediair is vastgelegd in de omroep-cao (Art. 50) en bedacht door de samenwerkende partners van het AWO-fonds. De diensten van de omroepintermediair zijn beschikbaar voor iedereen met een contract voor bepaalde tijd. Enerzijds vanuit goed werkgeverschap anderzijds omdat we talentvolle mensen het liefst aan ‘t werk houden binnen de publieke omroep. Vaak is er zo veel expertise, kennis en kunde opgebouwd, dat het jammer is als mensen hier helemaal verdwijnen.

  Je programma loopt af, en de onzekerheid neemt toe. Iedere keer weer. Aan de orde van de dag als medewerker van de Publieke Omroep met een contract voor bepaalde tijd. Natuurlijk zet je je eigen netwerk in, maar de omroepintermediair kan je (als je wilt) helpen met het vinden van een nieuwe baan binnen die omroep. Het is daarom ook handig dat je ALLE vacatures binnen de Publieke Omroep hier meteen rustig kan bekijken. En je kan vervolgens ook meteen solliciteren!

  De omroepintermediair koppelt dus mensen en banen aan elkaar, maar helpt ook bij het formuleren van antwoorden op je loopbaanvragen: ‘Wat kan ik nog meer, wat wil ik? Zou een loopbaanswitch een optie zijn? Hoe maak ik de droom van een eigen onderneming waar? Wat zijn alternatieven voor mij?’

  Het ePortfolio

  Werk je ePortfolio bij, vul aan met referenties en recent C.V.
  Dit kan je helpen bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht.

  De TalentMatch

  Met de TalentMatch vind je zelf snel beroepen en vacatures die passen bij jouw talenten, werkniveau en vakgebied.