Scroll Top

WerkStation volgt de richtlijnen van het RIVM rondom de uitbraak van het Corona-virus en neemt het huidige advies over om in kleine groepen met 1,5 meter afstand bij elkaar te komen. Uiteraard geldt bij het volgen van de klassikale trainingen, indien je corona-gerelateerde klachten hebt, je niet de training kan volgen. Heb je vragen of twijfels hierover neem dan hier contact met ons op voor advies.

<< S P E C I A L >>

Neem even de tijd voor jezelf, een moment om stil te staan bij je eigen functioneren. Dat inspireert, dat motiveert en geeft je energie om verder te ontwikkelen wat echt bij je past.

TALENTANALYSE

Dit is een individueel assessment traject.
Je persoonlijkheid wordt in kaart gebracht met een talentanalyse. Die analyse is de basis voor het inventariseren van je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Op een efficiënte, betrouwbare en wetenschappelijk gefundeerde manier ontstaat een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke kwaliteiten. Talentgesprek -> rapportage -> huiswerkopdracht -> coaching… al deze onderdelen vormen samen de training om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

Actueel aanbod. Live en coronaproof!

Kracht van het beeld

Door De Redactie | Wim Honders | 19 juni
In één dag grip op wat goed en krachtig beeld is en neem je afscheid van de mooi/lelijk-discussie. Voor veel mensen vaak letterlijk een eyeopener.

Getting things done

Door GHMT | Maarten Tichelaar | 8 juli
De kunst van stressvrije productiviteit. Ontdek de principes achter GTD en bereik je doelen sneller met minder moeite.

Mojo filmen op je smartphone

Door Character training | Henk Harding| 10 juli
Professioneel filmen op je smartphone. Met deze basis & praktijkgerichte training haal je beste audiovisuele verhaal uit je mobiele telefoon.

Productie training

Door Trainersburo | Katinka Wals| 28 juli, 4 & 11 sept.
Een 3-daagse training waarin je kennis maakt met alle competenties die nodig zijn voor het vak van producer TV.

Speech in a day

Door Speak to inspire | Rutger Mollee| 26 augustus
Presentatietraining. Moet je een presentatie geven, een speech houden of je idee pitchen ? Een belangrijk moment, dat grote invloed kan hebben op jouw leven en je carrière.

Persoonlijk leiderschap

Door GHWT | Guy Wijnen| 26 aug. en 2 & 9 september
Weet jij waar je naartoe wilt, en hoe je daar kan komen? Dit persoonlijk leiderschapstraject van 3 dagen is voor iedereen die het gevoel heeft meer uit zichzelf te kunnen halen. Doorbreek patronen en ontdek waar jouw ambities liggen. Het is tijd om de regie te pakken, over je loopbaan én je leven!

Aanbod waar je nu online mee aan de slag kunt!

LinkedIn Online & coaching

Door TemperamentPlus | Anke Koster
In een persoonlijke online-trainingssessie van 1,5 uur wordt jouw LinkedIn-profiel zo toekomstgericht mogelijk gemaakt. Van kopregel tot vaardigheden. Je gaat samen nadenken over de onderwerpen en thema’s die bij jouw expertise passen.
In de huidige arbeidsmarkt is het steeds belangrijker dat jij je profileert op basis van jouw unieke kenmerken, persoonlijkheid, ambities en behaalde resultaten. Bij een sterk Personal Brand is jouw netwerk goed op de hoogte van dat wat jij te bieden hebt, zelfs buiten je netwerk word je gevonden!

2 X WEBINAR

Alleen de allerbeste voor de job!

Als teamsamensteller, eindredacteur of HR professional ben je altijd op zoek naar de beste kandidaat voor de baan. En wanneer je regelmatig grote stapels brieven door te werken hebt, is het extra plezierig als je een naam krijgt met een aanbeveling van een collega-eindredacteur of -leidinggevende.

Ziehier het voordeel van de omroepintermediair. Die stuurt namelijk alleen kandidaten met zo’n dikke, vette aanbeveling van een vorige werkgever. Zo weet je dat het op papier in ieder geval wel goed zit; nu alleen de klik tussen jou en de sollicitant nog.

Uit ervaring – na bijna twee jaar voorstellen en matchen – kan ik zeggen dat vacaturehouders de referenties van collega’s zeer serieus nemen en vervolgens graag met zo’n aanbevolen collega in gesprek gaan. Want… alleen de allerbeste voor de job!

Dus, of je nu werkgever bent met een vacature of werknemer op zoek naar wat anders… je vergroot je kansen op een succesvolle match door gebruik te maken van de omroepintermediair.

Vragen? Stuur dan een mail naar Annemarie Vis, Omroepintermediair.

Haal meer uit jezelf met WerkStation.

Voor het aanbod dat nu zichtbaar is op WerkStation.tv kan een aanvraag ingediend worden. WerkStation regelt het akkoord met je werkgever. Deze trainingen gaan alleen door als de richtlijnen en ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus dit toelaten, de gezondheid van de deelnemers én trainers staan voorop!

Klik op de homepage de categorie van je keuze, log in en meld je aan!.

Voor alle aangeboden trainingen en coaching geldt dat deze betaald kunnen worden uit bijvoorbeeld je loopbaanbudget. Jij vraagt het aan en WerkStation regelt akkoord met je werkgever. WerkStation organiseert en faciliteert, maar draagt financieel niet bij.