Scroll Top

Breintraining Snellezen en mindmappen

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Genoemde prijs is inclusief btw en subsidie.

Verwerk razendsnel informatie en werk slimmer & meer ontspannen

 

Doel & resultaat: Wil je in korte tijd tot drie keer sneller kunnen lezen? Wil je leren complexe informatie te structureren op een leuke en makkelijke manier? Met deze training leer je slimmer en efficiënter te werken met dé bewezen creatieve methodes snellezen en mindmappenén je verhoogt jouw effectiviteit met doeltreffende geheugentechnieken.

Na afloop van deze training lees je sneller waardoor je tijd bespaart. Je weet hoe je brein werkt tijdens (complexe) informatieverwerking en je kunt je brein effectiever & creatiever inzetten. Je weet waar je een mindmapvoor kunt inzetten, hoe je deze maakt en wat het gebruik in jouw werk oplevert. Kortom, na deze training werk je productiever, efficiënter, meer ontspannen, en je verbetert de kwaliteit van je werk.

Duur: 1 trainingsdag.

Doelgroep: medewerkers, 4 tot 10 deelnemers

Programma: de volgende thema’s komen aan bod:

  • Leer hoe je effectiever (complexe) informatie opneemt, juist in de overloadvan informatie die elke dag op ons af komt.
  • Leer snel lezen zonder tekstbegrip te verliezen.
  • Breng je geheugen in topconditie, leer hoe je informatie beter onthoud zodat je prettig en energiek blijft werken.
  • Maak kennis met de veelzijdigheid van mindmappen; de kracht van beeld en woord.
  • Experimenteer met mindmappenen personaliseer jouw eigen stijl.

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

07 feb 2024

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 17:00

Kosten

€314.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum

Organisator

Maek! academie
Website
http://www.maekacademie.nl
Meld je aan