Scroll Top

Career FitStop +

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Genoemde prijs is inclusief btw en subsidie.

Career Fit Stop + : workshop en individueel loopbaan coaching gesprek

Intro:

Neem zelf de regie over je loopbaan in de hedendaagse arbeidsmarkt. In deze workshop, gevolgd door een individueel gesprek, leer je waarom dit zo belangrijk is en krijg je handvatten om zelf je loopbaan te sturen.

Inhoud en toelichting:

Loopbanen zijn vandaag de dag dynamisch, onvoorspelbaar en uniek. Loyaliteit en baanzekerheid zijn geen garantie meer en hoe succes er in je werk uitziet, is voor iedereen anders.

Daarom is meer dan ooit belangrijk dat je zelf de regie neemt over je loopbaan.

Veranderingen op de arbeidsmarkt vragen je om je voortdurend aan te passen. Daarvoor is een visie op je loopbaan nodig, weten wat je wilt. En sterke loopbaanvaardigheden. Want met alleen weten wat je wilt kom je er niet. Je hebt ook vaardigheden nodig om daadwerkelijk te krijgen wat je wil.

De Career Fit Stop is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke referentiekaders rond hedendaagse loopbaanmodellen en is inclusief een evidence-based loopbaanvragenlijst ontwikkeld en gevalideerd door de Universiteit Antwerpen. Het visuele rapport geeft duidelijke inzichten over wat jou in staat stelt eigenaarschap over je loopbaan te nemen en je continu te blijven ontwikkelen.

In deze workshop van een halve dag leer je wat loopbaanvaardigheden zijn en hoe je deze kunt ontwikkelen. Daarna bespreek je je eigen resultaten van de loopbaanvragenlijst  tijdens een individueel gesprek met een loopbaancoach.

 

De workshop, gevolgd door het individuele gesprek zijn verhelderend en intensief en helpen je om je loopbaan naar je eigen hand te zetten.

Trainer: Eline Toet

 

 

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

01 nov 2023

Kosten

€351.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Elffers Career Management
Amalialaan 126, Baarn

Organisator

Elffers | Eline of Maarten Toet
Website
https://www.elffers.nl/
Meld je aan