Scroll Top

Chat GPT

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Genoemde prijs is inclusief btw en subsidie.

Niveau starters

Kom je chronisch tijd tekort, en zou je er wel een persoonlijk assistent bij willen hebben die je 24/7 kan inschakelen? Volg dan nu de workshop ChatGPT van Character Training.

Sommigen vinden het een vloek, anderen een zegen. Feit is dat AI steeds zichtbaarder wordt op de werkvloer en binnen het medialandschap. Daarom is het zo belangrijk om een programma als ChatGPT goed te begrijpen en beheersen voordat je er de waardevolle vruchten van kan plukken. ChatGPT kan in enkele seconden teksten voor je produceren zonder taalfouten. Het kan je ruwe materiaal samenvatten, of foutloos vertalen. Bovendien kan ChatGPT meedenken over je interviewvragen en een invalshoek bij een verhaal. Als je de schrijfbot slim weet in te zetten bespaar je veel kostbare tijd en win je aan creativiteit.

Programma

In deze training leggen we uit hoe je je vragen/opdrachten aan het bot het beste kan formuleren. Waar zo’n vraag aan moet voldoen, en hoe je die verder kan verfijnen als je niet direct het gewenste resultaat krijgt. Zonder de juiste vraagstelling kan ChatGPT namelijk met onbruikbare of zelfs onzinnige teksten op de proppen komen. Zonde van je tijd.

In de training gaan we ook in op de gevaren en valkuilen van ChatGPT. Die robots kunnen (gelukkig) nog niet zonder de professional. Ze produceren alle zinnen slechts op basis van statistiek, hebben geen empathie met lezers en kijkers, of begrip over het onderwerp waar ze over schrijven. Ze kunnen ook niet kritisch nadenken of interpreteren.

Deze workshop is een aanrader voor deelnemers die de mogelijkheden van ChatGPT willen verkennen. Of voor gebruikers die nog niet de gewenste resultaten tevoorschijn weten te toveren.

1 dagdeel + 1 uur online

Trainer

De training ChatGPT in de Media wordt gegeven door de journalist Arend Hulshof. Hij was acht jaar hoofdredacteur van het mensenrechtenblad Wordt Vervolgd van Amnesty International en werkt nog altijd als eindredacteur bij Het Financiële Dagblad. Verder schrijft hij over AI en geeft hij trainingen aan bedrijven, organisaties en universiteiten.

 

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

16 okt 2023

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 12:30

Kosten

€140.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Character Training
Mart Smeetslaan 1, 1217 AP Hilversum

Organisator

Character Training
Meld je aan