Scroll Top

Contentcreatie met Artificial Intelligence (AI)

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost € 229!

 

Ontdek de kracht van Artificial Intelligence (AI) in communicatie & contentcreatie tijdens deze training ‘Contentcreatie met Artificial Intelligence (AI)’ . Je doet hands-on ervaring op met geavanceerde ‘generative AI’-tools, zoals ChatGPT** en  Bing Image Creator. Transformeer je communicatiestrategie en bereid je voor op de toekomst van contentcreatie met praktische oefeningen, boeiende discussies en waardevolle inzichten.

Versterk je communicatie- en contentvaardigheden met Artificial Intelligence (AI) in onze interactieve training ‘Contentcreatie met Artificial Intelligence’. Deze training is gericht op ‘generative AI’-tools zoals ChatGPT en text-to-image generators zoals Bing Image Creator (een variant van Dall-E). Ontdek hoe je deze geavanceerde technologieën optimaal benut voor contentcreatie, klantenservice en creatieve oplossingen. Vergaar praktijkervaring door middel van hands-on oefeningen en samenwerkingsopdrachten. Neem deel aan boeiende discussies over ethiek en toekomstige ontwikkelingen en bereid je voor op de toekomst van communicatie!

Na de training:

  • Begrijp je de basisprincipes van generative Artificial Intelligence (AI), de ontwikkelingen en het belang ervan in het communicatie- en contentvak.
  • Kun je effectief gebruik maken van ChatGPT voor verschillende communicatiedoeleinden, zoals klantenservice, contentcreatie, creatieve oplossingen en social media management.
  • Heb je ervaring opgedaan met text-to-image generators zoals ing Image Creator. Je weet hoe je ze kunt toepassen voor het creëren van visuele content op basis van tekstbeschrijvingen.
  • Ben je je bewust van ethische overwegingen, verantwoord gebruik en wettelijke kaders rondom AI-technologieën in communicatie.
  • Kun je de opgedane kennis en vaardigheden toepassen om AI op een innovatieve en verantwoorde manier te integreren in je eigen vakgebied, rekening houdend met toekomstige trends en ontwikkelingen.

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten. NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk! Binden, bloeien en groeien.

**We adviseren voor deze training om ChatGPT Plus aan te schaffen. Dit is maandelijks opzegbaar. De kosten hiervoor zijn niet opgenomen in de kosten voor de training. Afname van het abonnement is niet verplicht om de training te volgen. 

Datum

19 mrt 2024

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 16:30

Kosten

€229.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Omgeving Utrecht

Organisator

De Redactie
Meld je aan