Scroll Top

Feedback geven & ontvangen

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost NU € 278!

FEEDBACK TRAINING

Vind je het moeilijk om feedback te geven of feedback te ontvangen? Leer in deze training praktische technieken om dit op constructieve wijze te doen.

Doel van deze training
Vind je het moeilijk om feedback te geven of te ontvangen? In deze training leer je praktischetechnieken om dit op constructieve wijze te doen.
Opbouwende feedback binnen je team, project of productie zorgt voor betere onderlinge relaties, een goede samenwerking en meer plezier in je werk.

Dit is niet altijd even makkelijk. Soms vind je het goede moment niet, of weet je niet hoe je dit op opbouwende wijze kan bespreken. Emoties of reacties kunnen jou of de ander in de weg zitten om zaken te bespreken en de samenwerking te optimaliseren.
Na het volgend van deze training kan je hier op effectieve wijze mee omgaan.

Voor wie:
Deze training is geschikt voor iedereen die beter feedback wil leren geven en/of ontvangen, zowel voor medewerkers als leidinggevenden.

In deze training leer je:
• Hoe je feedback geeft met behoud van de relatie
• Hoe je omgaat met reacties/weerstand/emoties op jouw feedback
• Hoe je regie neemt als de ander niets met je feedback doet
• Hoe je op constructieve wijze feedback ontvangt
• Hoe je complimenten geeft die echt aankomen
• Hoe je de samenwerking op constructieve wijze bespreekt
• Hoe je toch met elkaar verder kunt als je het oneens bent over de feedback

Opzet:
• 1 trainingsdag van 9.30 tot 16.30;
• Maatwerk programma mede door individueel intake gesprek
• Praktisch van opzet;
• Bespreken/ oefenen eigen praktijksituaties
• Persoonlijk Actie Plan voor de borging van het geleerde in de praktijk incl.terugbelsessie
• Maximaal 10 deelnemers per groep

Tijdens de training ga je aan de slag met praktische kaders en werkvormen. De training is interactief en afwisselend.

Voorbereiding op deze training:
Voorafgaand aan de training vul je een korte intake vragenlijst in met jouw specifieke leerwensen voor de training. Op basis van de input uit de vragenlijsten wordt het programma voor de groep op maat gemaakt. Hierdoor kan de trainer optimaal inspelen op de leerwensen van de verschillende deelnemers. Zo is voor iedere deelnemer het geleerde direct toepasbaar in de praktijk van alledag.

Trainer: Frank Gupffert van Pameijer & partners

NB: Deze training is op verzoek ook incompany voor je eigen team/afdeling aan te vragen. Stuur dan een mail naar vragen@werkstation.tv

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!
Binden, bloeien en groeien.

Datum

06 feb 2024

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 16:30

Kosten

€278.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum

Organisator

Pameijer & partners
Website
https://www.pameijerpartners.nl
Meld je aan