Scroll Top

Generatiemanagement (VOL)

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Genoemde prijs is inclusief btw en subsidie.

succesvol leidinggeven aan verschillende generatie op de werkvloer

Doel & resultaat: Hoe benut je het potentieel van de 4 verschillende generaties op de werkvloer? Iedere generatie heeft immers eigen idealen, verwachtingen en talenten. Om misvattingen tussen verschillende generaties te voorkomen, wendbaar in te spelen op veranderingen én de concurrentie een stap voor te blijven, is het een must de specifieke kenmerken van elke generatie te kennen. Samenwerking tussen generaties is dé sleutel voor een innovatieve en toekomstbestendige organisatie. Maar hoe zet je generaties in hun kracht en geef je succesvol leiding aan collega’s van 4 verschillende generaties?

Na afloop van deze training heb je meer inzicht in de kenmerken en waarden van de verschillende generaties. Je hebt voor jouw team concrete acties geformuleerd waarmee je de volgende stap zet om het maximale uit 4 generaties te halen.

Duur: 1 trainingsdag.

Doelgroep: leidinggevenden (4 tot 8 deelnemers)

Programma: de volgende thema’s komen aan bod:

  • Generatiemanagement: begrijp en doorleef de kracht en valkuilen van verschillende generaties op de werkvloer.
  • Welke (voor)oordelen vertroebelen/versterken ons beeld over generaties?
  • Wat kunnen we leren van de verschillende generaties?
  • Geef succesvol leiding aan verschillende generaties; wat zijn de do’s en dont’s?
  • Hoe stimuleer je een eigentijdse manier van samenwerking en (leer)cultuur die bijdraagt aan het welzijn van alle generaties?

Trainers: MAEK! Academie is een toonaangevend bureau voor training, opleiding en organisatieontwikkeling

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

23 jan 2024

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 17:00

Kosten

€320.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum

Organisator

Maek! academie
Website
http://www.maekacademie.nl
Meld je aan