Scroll Top
Man met zijn handen in zijn haar.

Getting Things Done

 

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Van €736 NU €368!

Grip op projecten en ruimte in je hoofd

Vind je het lastig om goed om te gaan met alle informatie die op je af komt? Vallen zaken weleens tussen de wal en het schip? Heb je een overzicht van alle acties die je bij anderen hebt uitgezet?

Beantwoord je een paar van bovenstaande vragen met ‘Ja’ en wil je meer grip op je projecten en werken vanuit een overzicht van al je acties? Meld je dan aan voor de Getting Things Done training.

Maak kennis met de kunst van stressvrije productiviteit. Ontdek de principes achter Getting Things Done en bereik je doelen sneller met minder moeite.

Bij de Getting Things Done (GTD) training leer je hoe je een methode kunt gebruiken om productiever te zijn. De GTD-methode stelt je in staat om snel informatie te filteren en wat relevant is onder te brengen in een extern 100% betrouwbaar systeem. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier echt je volledige aandacht aan te geven.

Hoe ziet de training er uit?

  • Je krijgt een eendaagse training, waarin je de beste inzichten krijgt om je werk te structureren.
  • Je krijgt een uitgebreid GTD-werkboek met theorie, schema’s en artikelen over de theorie en praktijk van Getting Things Done.
  • Daarnaast ontvangt iedereen ook een exemplaar van het boek ‘Getting Things Done – De kunst van stressvrije productiviteit’.
  • Tijdens de training ga je aan de slag met individuele én groepsopdrachten.
  • Je ontvangt na de training een maandelijkse nieuwsbrief met praktische tips en ideeën om efficiënt te werken.

Trainer:

De training wordt gegeven door een GTD gecertificeerde trainer: Maarten Tigchelaar

Prijs is incl. btw en incl. subsidie

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

 

 

 

Datum

16 jun 2023
Expired!

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 16:30

Kosten

€368.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum

Organisator

Maarten Tigchelaar | Mister Workflow
Meld je aan