Man met zijn handen in zijn haar.

Getting Things Done

Grip op projecten en ruimte in je hoofd

Vind je het lastig om goed om te gaan met alle informatie die op je af komt? Vallen zaken weleens tussen de wal en het schip? Heb je een overzicht van alle acties die je bij anderen hebt uitgezet?

Beantwoord je een paar van bovenstaande vragen met ‘Ja’ en wil je meer grip op je projecten en werken vanuit een overzicht van al je acties? Meld je dan aan voor de Getting Things Done training.

Maak kennis met de kunst van stressvrije productiviteit. Ontdek de principes achter Getting Things Done en bereik je doelen sneller met minder moeite.

Bij de Getting Things Done (GTD) training leer je hoe je een methode kunt gebruiken om productiever te zijn. De GTD-methode stelt je in staat om snel informatie te filteren en wat relevant is onder te brengen in een extern 100% betrouwbaar systeem. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier echt je volledige aandacht aan te geven.

Hoe ziet de training er uit?

  • Je krijgt een eendaagse training, waarin je de beste inzichten krijgt om je werk te structureren.
  • Je krijgt een uitgebreid GTD-werkboek met theorie, schema’s en artikelen over de theorie en praktijk van Getting Things Done.
  • Daarnaast ontvangt iedereen ook een exemplaar van het boek ‘Getting Things Done – De kunst van stressvrije productiviteit’.
  • Tijdens de training ga je aan de slag met individuele én groepsopdrachten.
  • Je ontvangt na de training een maandelijkse nieuwsbrief met praktische tips en ideeën om efficiënt te werken.

Trainer:

De training wordt gegeven door een GTD gecertificeerde trainer: Maarten Tigchelaar

Prijs is incl. btw

Datum

10 jun 2022

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€465.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum

Organisator

Maarten Tigchelaar | Mister Workflow
Meld je aan