Scroll Top

Inhoudelijke montage II – Storytelling en decoupage

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost jou NU € 560!

In “Inhoudelijke montage II” leer je een aantal tools kennen en gebruiken waardoor je (nog) behendiger wordt in het bedenken, het filmen en het monteren
van beeld en geluid. Als je voor een kort item op pad wordt gestuurd is het verstandig om van te voren na te denken over de shots die je nodig hebt. Maar
wat zijn bruikbare shots en hoe pak je die voorbereiding zo efficiënt mogelijk aan?
Want zeker bij een nieuwsitem is er altijd een strakke deadline.

 

  • Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 6
  • Doelgroep: videoredacteuren en verslaggevers. Deelnemers hebben de basisvaardigheden van montage (Avid en/of PremierePro) onder de knie. Ze kunnen een project aanmaken, materiaal linken/inladen, hun bins en shots organiseren en een montage sequentie monteren.
  • Voor deze training neem je je eigen laptop met werkende montage software mee. Als je deze niet hebt, geef dat tijdig aan dan regelen wij er een voor je. De kosten daarvoor (a € 180,-) worden doorberekend.

Prijs is inclusief btw en subsidiebijdrage

Over de trainer:

Deze training wordt gegeven door Merel Notten, filmmaker en editor en gaf les aan de HKU. Ze monteerde talloze korte en lange documentaires, speelfilms, dramaseries en televisie programma’s. ‘No Place for a Rebel’ won een award voor ‘beste nieuwkomer’ op het This Human World Filmfestival in Oostenrijk en won de ‘Best Report Award’ door Free Press Unlimited.In 2005 ontving ze een nominatie voor Beste Montage voor de film 0605 van Theo van Gogh.

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten. NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk! Binden, bloeien en groeien.

 

Urenschema

Dag 1: 16 november 2023

Dag 2: 23 november 2023

Datum

16 - 23 nov 2023
Expired!

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 17:00

Kosten

€560.00

More Info

Meld je aan

Locatie

2 of the guys Trainersburo, Hilversum

Organisator

2 of the guys trainersburo
Meld je aan