Scroll Top

Inspirerend Presenteren

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost normaal €715 NU € 358  !

Moet je een presentatie geven of speech houden ? Een belangrijk moment, dat grote invloed kan hebben op jouw leven en je carrière.

Als jouw pitch beter is dan die van de anderen, jouw presentatie overtuigender is, jouw speech beter is dan gaat jouw voorstel door, krijg jij die belangrijke opdracht, of die leuke baan.  Inspireer met je verhaal (Kracht van storytelling). Opbouwen van een inspirerende speech met een heldere boodschap: mensen raken en in beweging brengen

Op de presentatietraining (Speech to inspire) leer je een presentatie te geven, hoe je dat met aandacht en impact doet en je boodschap urgent maakt voor het publiek. Met oefeningen uit de speechpraktijk en podiumkunsten krijg je de belangrijkste principes onder de knie én schrijf je meteen de basis voor jouw eigen speech.

Programma:

Hoe kom je professioneel over:

  • Je stem, energie en lichaamshouding optimaal inzetten. Zodat je ook op afstand contact maakt en je publiek erbij blijft.
  • Beeldende taal gebruiken zodat je publiek het voor zich ziet en geboeid blijft. Het werken met aansprekende voorbeelden is daarbij cruciaal.
  • Hoe je met vragen het publiek erbij blijft betrekken
  • Welke interactie(werk)vormen je kunt inzetten om je publiek actief mee te laten doen
  • Hoe je sympathie en autoriteit inzet om verbinding te maken met je publiek.
  • Gebruik maken van storytelling: de kracht van (persoonlijke) verhalen en beelden in je presentatie / gesprek

Je boodschap urgent maken voor het publiek. • Hoe werkt een verhaal en wat zijn de basis ingrediënten.

 

De prijs is inclusief btw

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is voor iedereen die zich zelf of een ‘idee’ wil pitchen, die regelmatig presentaties moet geven, groepen toespreekt of een pitch moet geven. Zeer succesvolle & inspirerende training volgens vele collega’s die deze al eerder hebben gevolgd.

 

Rutger is presentatiecoach, dagvoorzitter en parttime comedian (o.a.bij “De Speld”). Hij leert mensen beter te presenteren, vooral wat betreft voorbereiding, contact maken en omgaan met spanning. Door zijn schat aan ervaring helpt hij een onvergetelijk verhaal te vertellen.

Rutger schrijft ook blogs. Lees hieronder de blog die hij schreef over Inspirerend spreken & wat we van Zelensky speeches kunnen leren.

 

 

De Kunst van het vernieuwen: 3 lessen die Zelensky ons leert.

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

13 mrt 2024

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 16:30

Kosten

€358.00

More Info

Meld je aan

Locatie

NPO gebouw
Bart de Graaffweg 2, 1217 ZL in Hilversum

Organisator

Speak to inspire
Meld je aan