Interviewen

In 2 dagen dompelt  rasinterviewer Frénk van der Linden je onder in de kunst van het interviewen. Aan het eind van de training ben je, door zijn persoonlijke aanpak, een betere interviewer en heb je een stijl gevonden die bij je past.

Alle facetten van een goed vraaggesprek komen tijdens deze trainnig aan bod: luisteren, doorvragen, verleiden, anticiperen, sturen en natuurlijk timing, interactie en… stilte. Welke praktische instrumenten zijn er om door het schild van een getrainde woordvoerder heen te breken? Wat doe je als een minister geen antwoord geeft? En hoe laat je je gesprekspartner tot zijn recht komen?

Een goede interviewer heeft verschillende middelen om zijn doel te bereiken en dat doel kan per gesprek verschillen. Dus nemen we interviewdoelen en -stijlen door. We laten je voorbeelden zien, van het confronterende kruisverhoor tot aan het human interest gesprek.

De door jou afgenomen interviews worden gefilmd en achteraf uitvoerig geanalyseerd. We kijken of je de vooraf behaalde doelen hebt gerealiseerd en waar het goed of fout ging. Na het volgen van deze cursus ga je vol vertrouwen toekomstige interviews of gesprekken in.

 

Dit is een tweedaagse training. Prijs is  incl. btw

 

 

 

Urenschema

12 dec. '21

09:30 - 16:30
Dag 1

16 dec '21

09:30 - 16:30
Dag 2

Datum

12 - 16 dec 2022

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€1,210.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Character Training
Mart Smeetslaan 1, 1217 AP Hilversum

Locatie 2

Mart Smeetslaan 1

Organisator

Henk Harding | Character Training

Henk Harding is een ervaren programmamaker én heeft veel ervaring in het geven van trainingen aan landelijke- en regionale omroepen.

Meld je aan