Scroll Top

Je eigen docu!

Deze training wordt gegeven in het kader van NU voor strax! en is gesubsideerd door  het Ministerie SZW. Normale prijs is €1.512  NU €756 !

De droom van iedere (beginnend) programma- maker is om ooit zelf documentaires te gaan maken. Deze praktijktraining ‘Je eigen docu’ van Piet de Blaauw zal je een stuk verder helpen.

De documentaire is helemaal terug. Nieuwe media als Netflix omarmen deze klassieke vertelvorm en steken hem in een modern jasje. En daarmee vergroten ook de kansen voor ambitieuze documentairemakers.

Trainer en programmamaker Piet de Blaauw is de maker van aansprekende documentaires als: De twee gezichten van Aboutaleb, Rusland en de MH17, De Sobibor Tapes en Het Gedoogdrama.

Heb jij de ambitie om zelf een documentaire te gaan maken, dan zal de praktijktraining ‘Je eigen docu’ van Piet de Blaauw je een stuk verder helpen. De documentairemaker deelt zijn ervaring en helpt je op weg om je idee verder uit te werken. Daarnaast deelt hij zijn kennis over het visualiseren en pitchen van je eigen docu. Een belangrijk element in de training is dat je eindresultaat beoordeeld en gewogen wordt door Sjoerd van den Broek, Hoofd Documentaire BNNVARA.

Een uitgelezen kans dus om je idee en werk bij de juiste persoon te pitchen.

Plan van aanpak training:

  • Kennisoverdracht Piet de Blaauw
  • Iedere deelnemer neemt een idee voor een documentaire mee naar de training
  • Stapsgewijs uitwerken van je idee
  • Pitchen van je idee bij Sjoerd van den Broek, Hoofd Documentaire BNNVARA

 

Duur training: 2 volle dagen, een ochtend & een middag  (6 dagdelen verdeeld over 3 maanden) Maximale groepsgrootte: 5 personen

Prijs is incl. btw

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

 

Urenschema

Dag 1: 2 oktober '23

09:30 - 16:30

Dag 2: 13 okt '23 (halve dag)

09:30 - 13:00

Dag 3: 3 nov.'23 (halve dag)

13:30 - 17:00

Dag 4: 20 nov '23

09:30 - 16:30

Datum

02 okt 2023 - 20 nov 2023

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€756.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Mart Smeetslaan 1

Organisator

Henk Harding | Character Training

Henk Harding is een ervaren programmamaker én heeft veel ervaring in het geven van trainingen aan landelijke- en regionale omroepen.

Meld je aan