Scroll Top

LinkedIn; zichtbaar en actief

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost  € 217 !

Voor een succesvolle loopbaan en toekomst gericht netwerken

Doe mee aan een boeiende en persoonlijke ontdekkingstocht naar nieuwe carrièremogelijkheden. Verken jouw verborgen talenten en krijg inzicht in het uitgebreide netwerk en het algoritme van LinkedIn, waar mogelijk zelfs bekende namen zoals Barack Obama te vinden zijn. Deze training, onder leiding van de deskundige en enthousiaste trainer Anke Koster, vindt plaats in kleine groepen.

Samen met andere deelnemers bespreek je jouw loopbaan, ambities, kansen en onontdekte talenten. Leer hoe je relevante vacatures kunt vinden op LinkedIn en hoe je jouw profiel up-to-date kunt maken. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid van jouw talenten en vergroot je de kans om die droombaan te veroveren, zelfs met de aandacht van recruiters.

Neem de kans om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in voor deze waardevolle en persoonlijke training en zet de eerste stap richting een succesvolle toekomst!

 

ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN

Voorafgaand aan de training wordt een compacte manual verstrekt over de opbouw van een goed zichtbaar en vindbaar LinkedIn profiel. In de ochtend van deze training worden alle onderdelen besproken en “gedemonstreerd” met behulp van praktische en aansprekende voorbeelden. Ook neemt de trainster Anke Koster  voor de training de LinkedIn Profielen van de aanwezige deelnemers door.

Introductie deelnemers en trainer: wat is de leervraag en korte kennismaking

Het belang van netwerken in de huidige (arbeids)markt: hoe word je zichtbaar en vindbaar?
Hoe je succesvol wordt bij het behouden en bemachtigen van een baan of een opdracht met behulp van de inzet van personal branding

Actief worden op LinkedIn
Diverse onderdelen:

Actief worden via tijdlijn mogelijkheid 1: liken of commentaar geven op een update

Actief worden via tijdlijn mogelijkheid 2: plaatsen van een bestaand artikel

Actief worden via tijdlijn mogelijkheid 3: Plaatsen van een bijdrage

Zoeken naar vacatures:

Hoe doe je dat? Diverse zoekopties mogelijk
Delen van carrière interesses met recruiters: beschikbaarheid tonen
Opties van betaalde accounts toelichten: heeft Jobseeker account “zin”?
Lid worden van groepen

Offline Netwerken…net zo belangrijk als online!

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

 

Datum

29 mei 2024

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€217.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum

Organisator

TemperamentPlus
Website
https://temperamentplus.nl/
Meld je aan