Meten is weten

Online data – Meten is weten

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost jou NU €61 !

Hoe krijg je inzicht in de effectiviteit van de verschillende online platforms?

In deze workshop legt Martin Koekenberg je uit hoe je bereik meet van je website en de platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram én hoe je deze gegevens vertaalt naar een goede Strategie. Want ‘Meten is weten’! Maar wil je alles weten wat je kan meten en met welke tools doe je dat het handigst? Wat mag er wel en niet qua AVG en hoe werkt de nieuwe Google Analytics? Dat komt in deze workshop allemaal aan bod.

“Om tot schitterende communicatie te komen is het goed om na te denken over wie je wilt bereiken en hoe je dat doet.”

Deze workshop van 1 dagdeel wordt gegeven door Martin Koekenberg. Hij is een pionier op het gebied van digitale communicatie en heeft met veel verschillende omroepen samengewerkt, zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau. Deze workshop is voor minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

15 feb 2023

Tijd

09:00 - 12:30

Kosten

€121.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Trainersburo
Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

Organisator

Trainersburo 2 of the guys
Website
https://2oftheguys.nl/
Meld je aan