Scroll Top

Onbewust uitsluiten, doe ik dat ? (workshop)

Deze gratis workshop wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. 
Onbewust validisme op de werkvloer

Hoe herken je onbewust discrimineren en uitsluiten van mensen met een beperking?

Er is een grote groep mensen die niet aan de slag komt of aan het werk blijft doordat persoonlijke zaken een belemmerende rol spelen. Dit kan gaan om zichtbare beperkingen, zoals afhankelijkheid van een rolstoel, maar ook om onzichtbare zaken als verminderde energie, mantelzorgtaken, verhoogde prikkelbaarheid of een slechter gehoor.

In de workshop komen deze aspecten aan bod en vooral ook hoe je bij jezelf herkent dat je mensen hierop onbewust een negatiever oordeel geeft, hoe je dit kunt aanpakken en zo kunt bijdragen aan een prettiger werkklimaat en een inclusievere werkvloer.

Aantal deelnemers: maximaal 25 deelnemers
Duur: ongeveer 2 uur.
Voor: managers en alle andere medewerkers

Sprekers :  Marianne Nijnuis  en Jochem Verdonk

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

Datum

01 feb 2024

Tijd

Inloop 09:45 uur
10:00 - 12:00

More Info

Meld je aan

Locatie

NPO gebouw
Bart de Graaffweg 2, 1217 ZL in Hilversum
Meld je aan