Scroll Top

Opvliegers (gratis workshop)

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW.

Door Elles de Bruin & Eveline Bakker

Over de overgang bestaan veel misverstanden. Vrouwen en mannen die er niet over praten. Huisartsen en gynaecologen die klachten niet serieus nemen. Werkgevers die niet weten wat ze er mee aan moeten en leidinggevenden die het niet herkennen bij hun medewerkers. In deze workshop deelt journalist Elles de Bruin haar verhaal samen met Eveline Bakker (St.Vuurvrouw).

 

Over de trainers:

Elles de Bruin

Elles is een een all-round journalist en presentator. Al meer dan 25 jaar presenteert zij radio en tv-programma’s voor verschillende omroepen. Elles is een scherpe interviewer. Niemand komt weg met een ontwijkend antwoord. Zij zal altijd op een aanhoudende, maar vriendelijke humoristische manier, mensen proberen antwoorden te ontlokken. Elles is ook in staat om op een heldere manier moeilijke materie over het voetlicht te brengen. Dat doet ze op radio en televisie, maar ook bij het voorzitten van debatten en congressen.

Eveline Bakker

Als oprichter en voorzitter van Stichting Vuurvrouw zet ze zich in voor de belangen van vrouwen in de overgang en vrouwengezondheid. Vanuit Vuurvrouw Werkt verzorgen we workshops voor organisaties die aan de slag willen met het thema overgang en werk. Zo trainen we binnen de rijksoverheid en zijn we partner van CNV Connectief.
Eveline werkt daarnaast als praktijkondersteuner bedrijfsarts bij ArboNed en is verantwoordelijk voor het adviseren van werknemer en werkgever over thema’s rond gezond werken en duurzame inzet. Een goede rol om haar kennis op het gebied van HR, vrouwengezondheid, burnout & stress begeleiding, en natuurlijk de Wet verbetering Poortwachter In te zetten.

Aantal deelnemers: +/- 20 deelnemers.

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

Datum

29 jan 2024

Tijd

Inloop 10:45 uur
15:00 - 17:00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum
Meld je aan