Persoonlijke kracht & reflectie

Nu de onzekere tijden waarin we zitten nog wel even doorgaan, is het belangrijker dan ooit om stil te staan bij jouw kracht en wat jij nodig hebt om je, ook in de ongewone werk en privésetting, goed in je vel te voelen. Misschien wel het slimste wat je op de valreep van 2020 nog in gang kunt zetten om het jaar zo prettig mogelijk te kunnen afsluiten. Hopelijk ‘zien’ we elkaar in deze digitale sessies. Hieronder volgt meer informatie over de opzet van de digitale training.

 

Persoonlijke kracht en reflectie in tijden van grote aanpassing: Digitaal leren van en met elkaar (2-dagdelen training)

Heb je soms het gevoel dat je effectiever zou kunnen zijn in je dagelijks leven? Wil je eens wat langer stilstaan bij wat er allemaal in je omgaat en hoe bepaalde ideeën je soms kunnen belemmeren om effectief te zijn in wat jij belangrijk vindt? Welke opvattingen, gedachtes en overtuigingen jouw gedrag sturen en waarom je soms reageert zoals je doet in bepaalde situaties en op anderen?

Juist in deze huidige crisis waarbij veel zaken (tijdelijk) niet meer kunnen en je nog meer dan ooit op jezelf aangewezen bent, kan het een mooi doel zijn om een volgende stap te zetten in zelfreflectie en sturing geven aan je eigen gedrag, waarmee je je eigen effectiviteit verhoogt.

In de digitale uitvoering van de training `Persoonlijke kracht en reflectie` ga je middels uiteenlopende oefeningen en werkvormen aan de slag met waarnemen in plaats van oordelen. Ervaren, beleven, reflecteren en bewust worden van alles wat er in je omgaat en wat je daar vervolgens wel of juist niet mee wilt doen.

De training is speciaal ingericht en herontworpen op digitaal leren met elkaar. Via ZOOM zien en horen we elkaar, de trainer kan digitaal materiaal delen en middels speciale ‘break out rooms’ kunnen er ook opdrachten besproken worden in twee-, drie-, of viertallen. Laat je niet beperken door het misschien nieuwe van digitaal leren en ervaar zelf wat het je kant brengen.

Het tweede dagdeel is specifiek opgebouwd op basis van de ‘7 gewoontes van effectieve mensen’. Dit is een klassiek gedachtegoed op het gebied van persoonlijke kracht en effectiviteit, bedacht door Stephen Covey. (zie ook het e-book dat je kan bestellen op WerkStation)

De uiteenlopende werkvormen zorgen voor input vanuit jezelf, de groep en de trainer.

Na deze 2 trainingsmomenten plan je nog een 1 op 1 coachinggesprek in met de trainer van een halfuur. In dit gesprek blik je terug op je voornemens n.a.v. de trainingen. Wat is ervan gelukt? Wat gaat nog lastig en wat kan jou hier verder in helpen? Dit gesprek is ter borging van hetgeen je hebt geleerd en biedt een follow-up moment voor eventuele vragen die na de training nog opkomen.

Data:

9 dec. (09.00-13.00)

16 dec. (09.00-13.00) * het coachmoment wordt ingepland tijdens het 1e dagdeel.

Aantal deelnemers is minimaal 5 en max. 10 personen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en inbreng.

De training wordt gegeven door Linde Holtkamp, via bureau Leeuwendaal en heeft ervaring met het online geven van deze training voor WerkStation

Linde is een enthousiaste organisatiepsycholoog die in haar trainingen snel verbinding en contact maakt met de deelnemers. Zij vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de groep die de training volgt en haar doel is om via deze training de deelnemers een volgende stap te laten zetten in hun eigen ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit.

Urenschema

dag 1: 9 dec.'20

09:30 - 13:00

dag 2: 16 dec.

09:30 - 13:00

Januari '21

00:00 - 00:00
in overleg
Terugkoppel moment

Datum

09 - 16 dec 2020

Tijd

09:00 - 13:00

Kosten

€375.00

More Info

Meld je aan

Locatie

ONLINE

Organisator

Leeuwendaal
Website
http://www.leeuwendaal.nl
Meld je aan