Persoonlijke kracht & reflectie

Tweedaagse training: 30 sept. en 9 okt. ’20

Wil je wel eens wat langer stil staan bij wat er allemaal in je omgaat? Waarom je soms zo reageert in bepaalde situaties?

Welke opvattingen, gedachtes en overtuigingen sturen jouw gedrag. Waarom je soms reageert zoals je doet in bepaalde situaties en op anderen? Wil je een volgende stap zetten in sturing geven aan je gedrag en het verhogen van je effectiviteit?
Dan is deze tweedaagse training iets voor jou!

In de training `Persoonlijke kracht en reflectie` ga je middels uiteenlopende oefeningen en werkvormen aan de slag met waarnemen in plaats van oordelen en ervaren, beleven, ondervinden, reflecteren en bewust worden van alles wat er in je omgaat en wat je daar vervolgens wel of juist niet mee wilt doen. Hoe je meer sturing kunt geven aan je eigen gedrag en hier ga je ook mee experimenteren tussen de 2 trainingsdagen in.

De tweede dag is specifiek opgebouwd op basis van de ‘7 gewoontes van effectieve mensen’. Dit is een klassiek gedachtegoed op het gebied van persoonlijke kracht en effectiviteit, bedacht door Stephen Covey.
De uiteenlopende werkvormen zorgen voor input vanuit jezelf, de groep en de trainer.

Data:
30 september met terugkomst dag op 9 oktober ’20.
Aantal deelnemers is 6 – 10 personen zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht & corona proof!

 

Let op: Mochten de richtlijnen Corona wijzigen en is het niet mogelijk om samen te komen op een locatie, dan wordt deze training in een online versie aangeboden.

 

De training wordt gegeven door Linde Holtkamp, via Leeuwendaal.nl .
Linde is een enthousiaste organisatiepsycholoog die in haar trainingen snel verbinding en contact maakt met de deelnemers. Zij vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de groep die de training volgt en haar doel is om via deze training de deelnemers een volgende stap te laten zetten in hun eigen ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit.

Datum

30 sep 2020 - 09 okt 2020

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€470.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Nog niet bekend
nvt

Organisator

Leeuwendaal
Website
http://www.leeuwendaal.nl
Meld je aan