Scroll Top

PersoonlijkLeiderschap

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost normaal €704 NU €352!

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Benut je talent en haal het beste uit jezelf door deze impactvolle training.

DOEL EN RESULTAAT:

Wil jij de beste versie van jezelf worden en nog meer regie hebben over jouw succes? Ontdek het potentieel dat in jou schuilt met deze 1-daagse training persoonlijk leiderschap.

Tijdens deze impactvolle trainingsdag krijg jij verdiepend inzicht in jezelf en hoe je jouw unieke talenten optimaal inzet. Je ontdekt door welke patronen je soms vastloopt en leert hoe je deze ombuigt naar effectieve gedragspatronen, zodat je je volle potentieel kunt benutten. Je hebt helder beeld van jouw drijfveren, motivatie en hetgeen jouw energie geeft.

Ook heb je inzicht in de impact die je maakt en hoe je dit verder kunt vergroten. Daarmee weet je welke koers je wilt varen, wat daarvoor nodig is en hoe je vervolgens hét verschil maakt.

 

PROGRAMMA:

De volgende thema’s komen aan bod:

▪ Je hebt verdiepend inzicht in jouw talenten (obv octogram talentmeting !) en valkuilen en weet hoe je jouw talenten optimaal benut in jouw werkomgeving.

▪ Je begrijpt je persoonlijke (gedrags)voorkeursstijl en weet wanneer je gedrag ineffectief is en hoe je dit ombuigt naar effectief gedrag.

▪ Je weet wat jouw motiveert, wat energie geeft en welke impact je wil maken.

▪ Aan het einde van de trainingsdag heb je een SMART actieplan voor jezelf opgesteld met de vervolgstappen

die jij wilt zetten om het beste uit jezelf te halen.

 

DOELGROEP
Voor iedereen die wil werken aan persoonlijk leiderschap en het verschil wil maken!

AANTAL DEELNEMERS
Minimaal 5deelnemers
Maximaal 10 deelnemers

TRAINER(S)

Deze training wordt verzorgd door Maek! Academie (Michelle Kruzel)

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

 

Datum

06 jun 2024

Tijd

9:15 inloop
09:30 - 17:00

Kosten

€352.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Hilversum

Organisator

Maek! academie
Website
http://www.maekacademie.nl
Meld je aan