Schrijf je loopbaan

Ben je niet (meer) zo tevreden of blij met je huidige werksituatie? Wil je of moet je misschien een andere richting inslaan maar weet je nog niet welke? Denk je hier veel over na en brengt dat je niet echt verder? Begin dan met schrijven! Door het van je af te schrijven kun je veel beter reflecteren en kom je tot nieuwe inzichten.

Cursus Schrijf je Loopbaan

In een kleine groep van maximaal 4 mensen vind je in vier dagdelen al schrijvend inzichten en antwoorden die passen bij de loopbaanvraag of het thema dat jou bezighoudt. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld: je bent op zoek naar ander werk en wilt onderzoeken wat echt bij je past, je wilt je verder ontwikkelen maar weet niet goed in welke richting, als zelfstandig ondernemer zoek je naar een inspirerende wending, je gaat binnenkort met pensioen en bent op zoek naar een andere invulling van je leven.

Werkwijze

Aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten onderzoek je wat er speelt in jouw situatie en verwoord je je gedachten, gevoelens en verlangens op papier. De aanpak is erop gericht je zoveel mogelijk úit je hoofd te halen en naar je hart te brengen. Door intuïtief, reflectief en associatief te schrijven is de ervaring dat je wordt verrast door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid. En door voor te lezen wat je op hebt geschreven (alleen als je dat wilt) geef je, behalve woorden, ook een stem aan wat er in je leeft. De ervaring is dat de verhalen van de anderen ook nieuwe inzichten en perspectieven geven.
Al schrijvend krijg je als vanzelf zicht op wat echt belangrijk voor je is. Je kunt keuzes en plannen gaan maken en een nieuwe wending aan je werk en leven geven.

 

Opzet: De cursus bestaat uit vier dagdelen.

Ieder dagdeel heeft een thema, de 4 thema’s zijn:
1. Behoefte aan verandering
2. Plezier en voldoening
3. Dromen, belemmeringen en mogelijkheden
4. In beweging komen

Wat brengt Schrijf je Loopbaan je?
▪ Inzicht, ordening, duidelijkheid, bewustwording
▪ Meer zelfvertrouwen, innerlijk weten, eigen kracht
▪ Inspiratie voor nieuwe stappen, mogelijkheden en keuzes, perspectief
Vervolg: de cursus kan eventueel worden gecombineerd met de online LinkedIn training en coaching. Deze training sluit goed aan op de laatste module In beweging komen.
Hierdoor ontstaat een optimale mix van schrijven in een groep én individueel maatwerk.

 

Incl. boek Schrijf je loopbaan

 

 

Urenschema

19 mei '21

09:30 - 12:00
dag 1
Behoefte aan verandering

26 mei '21

09:30 - 12:00
dag 2
Plezier en voldoening

2 juni '21

09:30 - 12:00
dag 3
Dromen, belemmeringen en mogelijkheden

9 juni '21

09:30 - 12:00
dag 4
In beweging komen

Datum

19 mei 2021 - 09 jun 2021

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€385.00

More Info

Meld je aan

Locatie

ONLINE

Organisator

TemperamentPlus
Website
https://temperamentplus.nl/
Meld je aan