Scroll Top

Social Media video’s maken

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost jou NU € 348 !

Beeld en taal maken of breken je video en al helemaal op social media.

In deze training leer je in 1 dag hoe je een goede journalistieke video maakt voor social media zoals Instagram en TikTok. Hoe pak je binnen 10 seconden de aandacht van de swipende kijker en hou je die ook vast? Waarom werkt het een wel en het ander niet? In deze interactieve training met veel ruimte om te oefenen ga je aan de slag. Je leert de taal van de verschillende doelgroepen en gaat met nieuwe inspiratie aan de slag op jouw social media redactie.

De training Video maken voor Social wordt gegeven door Annemarie Jansen.

Zij kent de taal van social media als geen ander. Annemarie heeft onder meer ervaring met video’s maken voor NOS Stories, Nieuwsuur en de lokale omroep. Daardoor kan ze je goed vertellen welke taal bij welke doelgroep past en hoe je video’s maakt voor verschillende platforms en in wisselende vormen.

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Kosten zijn incl. btw en subsidie

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

28 mrt 2024

Tijd

9:15 inloop
09:30 - 17:00

Kosten

€348.00

More Info

Meld je aan

Locatie

2 of the guys Trainersburo, Hilversum

Organisator

2 of the guys trainersburo
Meld je aan