Talentanalyse assessment

Dit is een individueel assessment traject. Als basis voor het inventariseren van de drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen word je persoonlijkheid in kaart gebracht met een talentanalyse.

Talentanalyse

Het unieke instrument wat hiervoor gehanteerd wordt, is de Individuele Functie- en Branchegeschiktheids analyse®.

Op een efficiënte, betrouwbare en wetenschappelijk gefundeerde manier ontstaat een gedetailleerd beeld van jouw natuurlijke kwaliteiten. Deze vragenlijsten zijn in ca. 1,5 uur vooraf thuis of op een andere rustige werkplek in te vullen via het Lagerweij Portaal, de beveiligde online omgeving waar alle informatie omtrent de analyse te vinden is.

Talentengesprek

Het volgende onderdeel is het talentgesprek, waarbij de adviseur het complete beeld dat uit het analyse naar voren is gekomen met je doorneemt. De belangrijkste doelstelling is niet alleen herkenning, maar ook acceptatie en inspiratie om met zowel de geconstateerde sterke punten als verbeterpunten aan de slag te gaan.

Dit gesprek is een waarderend en verdiepend dialoog en wordt als waardevol ervaren.

Rapportage

Aan de hand van het assessment schrijft de adviseur een rapportage. Deze rapportage bevat een heldere en overzichtelijke persoonsbeschrijving, talenten en ontwikkelpunten. De rapportage kan worden gebruikt als handvatten voor verdere coaching en input bij training of ontwikkelgesprekken.

Huiswerkopdracht

Door middel van een huiswerkopdracht wordt het leertraject tussen de twee sessies geborgd. De opdracht is een individuele opdracht om, voorafgaand aan de tweede coaching, actief met hetgeen besproken is aan de slag te gaan. Door middel van een contactmoment hierover (telefonisch, per mail), wordt de voortgang bewaakt. Op deze manier kan een optimaal resultaat worden behaald.

Coaching

Om te zorgen voor een blijvend effect, zal er na de talentanalyse nog een COACHINGSGESPREK plaatsvinden. Dit gebeurt in afstemming met jou, binnen 1 – 3 maanden na de talentanalyse. In dit gesprek van 1,5 uur, zullen de ontwikkelpunten uit het rapport en de gemaakte afspraken om met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan, worden besproken.

 

Datum

15 nov 2022 - 31 dec 2022

Tijd

datum en tijd in overleg
00:00 - 00:00

Kosten

€1,000.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Nog niet bekend
Hilversum

Organisator

Lagerweij
Website
https://www.lagerweij.nl/
Meld je aan

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.