Scroll Top

Terug in balans

Ben je uit balans en heeft dit invloed op het functioneren? In dit traject helpen we je een nieuwe balans te vinden. Dat begint met inzicht krijgen in eigen gedrag, waarna we dit gedrag veranderen door belangrijke vaardigheden te
versterken en met nieuw gedrag te oefenen. Je ervaart het effect van een nieuwe manier van doen en kan zelfstandig het nieuwe gedrag duurzaam toepassen in werksituaties.

Heb je last van stress gerelateerde klachten? Wil je weer kunnen presteren op het werk? Dan is dit traject iets voor jou!

Wat levert het je op?

  • Snelle werkhervatting
  • gedragsverandering

De Methode: Intelligent Bewegen

Je komt letterlijk in beweging. Niet alleen fysiek, maar ook op mentaal en emotioneel niveau. Dit noemen we intelligent bewegen. Door het hele lichaam bij het proces te betrekken verstelt het groeiproces. Tijdens de sessies reflecteert de coach op gedrag en train je vaardigheden die na het traject gebruikt kunnen worden in het werkende leven.

 

In de buitenlucht

De sessies vinden plaats in de buitenlucht en in een groene omgeving. Dit is gunstig voor de activatie, en de bevordering van de gezondheid en het positieve effect op herstel van stress. De coach en medewerker stemmen samen de locatie af waar de sessies zullen plaatsvinden. Wij zijn landelijk vertegenwoordigd en altijd in de buurt.

In drie maanden resultaat

Gezonder → 85% ervaart achterqaf significante verbetering van eigen gezondheid

Vertrouwen in eigen toekomst → 73% van alle deelnemers geeft na het traject aan vertrouwen te hebben in de eigen toekomst.

Doelstelling → 92% van alle individuele trajecten haalt de vooraf opgestelde doelstelling.

Praktische informatie

  • Landelijke dekking: locatie van de deelnemer is leidend
  • 3 maanden, één sessie per week
  • Direct aan de slag
  • €3569,50 (incl. btw)

Datum

01 jun 2024 - 31 mei 2025
Ongoing...

Kosten

€3,567.50

More Info

Meld je aan

Locatie

In overleg deelnemer

Organisator

Spat verandert /Fabio d'Agata
Meld je aan