WerkStation en Omroep intermediair volgen de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Corona-virus en nemen het  advies over om zoveel mogelijk thuis te werken en reizen te beperken.

Het scholingsaanbod zal t/m eind februari  zoveel mogelijk online worden aangeboden.  Alle fysieke trainingen  zullen alleen Corona-proof worden aangeboden:

Kleine groepen waarbij 1,5 meter afstand is gegarandeerd en overige voorzorgmaatregelen op de locatie.

Intake gesprekken met de Omroep intermediair kunnen worden ingepland conform de RIVM richtlijnen en in goed overleg met elkaar.

Uiteraard geldt bij het volgen van de klassikale trainingen, coaching gesprekken of intakes, indien je corona-gerelateerde klachten hebt, je niet kunt deelnemen. Heb je vragen of twijfels hierover neem dan contact met ons op voor advies.

 

Voor het aanbod dat zichtbaar is op Werkstation.tv, kan je zoals gebruikelijk een aanvraag indienen. WerkStation regelt het akkoord met je werkgever.

Let op: Trainingen en coaching gaan alleen door als de richtlijnen en ontwikkelingen dit toe laten, de gezondheid van de deelnemers én trainers staan voorop!

En uiteraard kan je in de Loopbaanwinkel elearnings en e-books bestellen, juist voor nu een uitkomst!  Hou de site in de gaten, het aanbod kan wisselen.

 

Met vriendelijke groet,

Diane Driessen (vragen@werkstation.tv ) & Annemarie Vis (omroepintermediair@werkstation.tv)