WerkStation en Omroep intermediair volgen de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Corona-virus en nemen het huidige advies over om zoveel mogelijk thuis te werken en reizen te beperken. Trainingen mogen worden georganiseerd maar in kleine groepen en met inachtneming van de 1,5 meter afstand van elkaar.

Alle trainingen die al ingekocht waren t/m december ’20 en die niet online georganiseerd kunnen worden zullen op Corona proof locaties worden aangeboden. Het scholingsaanbod zal t/m december ’20 zoveel mogelijk online worden aangeboden.

Intake gesprekken met de Omroep intermediair kunnen worden ingepland conform de RIVM richtlijnen en in goed overleg met elkaar.

Uiteraard geldt bij het volgen van de klassikale trainingen, coaching gesprekken of intakes, indien je corona-gerelateerde klachten hebt, je niet kunt deelnemen. Heb je vragen of twijfels hierover neem dan contact met ons op voor advies.

 

Voor het aanbod dat zichtbaar is op Werkstation.tv, kan je zoals gebruikelijk een aanvraag indienen. WerkStation regelt het akkoord met je werkgever.

Let op: Trainingen en coaching gaan alleen door als de richtlijnen en ontwikkelingen dit toe laten, de gezondheid van de deelnemers én trainers staan voorop!

En uiteraard kan je in de Loopbaanwinkel elearnings en e-books bestellen, juist voor nu een uitkomst!  Hou de site in de gaten, het aanbod kan wisselen.

 

Met vriendelijke groet,

Diane Driessen (vragen@werkstation.tv ) & Annemarie Vis (omroepintermediair@werkstation.tv)