Scroll Top

VLOGGEN VOOR DE ZAAK

In de training Zakelijk vloggen ontwikkel je in korte tijd intensief je vlogvaardigheden.
Vooraf krijg je een korte opdracht waardoor je oog krijgt voor de basisprincipes van het zakelijk vloggen.

 

Video werkt zo onweerstaanbaar en direct, dat organisaties het graag gebruiken om content mee te delen. Je straalt persoonlijkheid uit, bent online goed zichtbaar en een videoblog zegt meer dan 1000 woorden.

Maar een goede vlog maken is nog niet zo makkelijk. Hoe breng je het verhaal over dat jij wil vertellen? Hoe krijg je het technisch voor elkaar? En hoe zorg je ervoor dat je er vindbaar mee wordt? In de training Zakelijk vloggen ontwikkel je in korte tijd intensief je vlogvaardigheden.
Vooraf krijg je een korte opdracht waardoor je oog krijgt voor de basisprincipes van het zakelijk vloggen.
Tijdens de training leer je jouw onderzoek, presentatie, introductie of verslag te vertalen naar een aantrekkelijke videoblog.
Je neemt op met je eigen camera of telefoon en bewerkt de video met je eigen computer. Wat komt aan bod bij de training Zakelijk vloggen?
Je gaat aan de slag om je verhaal in een beeldverhaal van meerdere shots om te zetten.
Je leert hoe je visueel de aandacht krijgt en vast houdt.
Je krijgt door wat bij jou (en jouw organisatie) past en hoe een bondige en frisse presentatie de kijker aan je bindt.
De opnames vinden in en om de trainingslocatie plaats. Tussendoor krijg je persoonlijke feedback en schaaf je bij.
We bekijken het beeldmateriaal en je leert experimenteren met verschillende principes van videobewerking tot je vlog sprankelt!
Tot slot leer je hoe je je eindversie verspreidt onder je relaties, hoe je de vlog online zet en hoe je ervoor zorgt dat zoekmachines deze beter kunnen vinden.
Trainer: Pelpina Trip is videoconsultant, videotrainer en spreker. Ze staat zelf regelmatig voor- en achter de camera, schrijft scripts en bewerkt video’s, en is auteur van het boek ‘videomarketing in 60 minuten.’ Ze heeft jarenlang voor nationale Amerikaanse televisie gewerkt als producer en presentatrice, maakt nog elke dag video’s in het Engels en Nederlands, en helpt bedrijven en organisaties met video workshops, video strategie, video producties en videomarketing. Pelpina heeft samengewerkt met bedrijven als het Openbaar Ministerie, Brandweer Nederland, Nederlandse Spoorwegen, Ministerie van Algemene Zaken en de Nationale Postcode Loterij. Zakelijk Vloggen wordt verzorgd door De Redactie

Info:

Woensdag 25 september 2019

De training Zakelijk Vloggen wordt gegeven door Pelpina Trip (De Redactie).

Pelpina Trip is videoconsultant, videotrainer en spreker. Ze staat zelf regelmatig voor- en achter de camera, schrijft scripts en bewerkt video’s, en is auteur van het boek ‘videomarketing in 60 minuten.’ Ze heeft jarenlang voor nationale Amerikaanse televisie gewerkt als producer en presentatrice, maakt nog elke dag video’s in het Engels en Nederlands, en helpt bedrijven en organisaties met video workshops, video strategie, video producties en videomarketing. Pelpina heeft samengewerkt met bedrijven als het Openbaar Ministerie, Brandweer Nederland, Nederlandse Spoorwegen, Ministerie van Algemene Zaken en de Nationale Postcode Loterij. Zakelijk Vloggen wordt verzorgd door

 

Schrijf je in via onderstaande oranje aanmeldknop. Vervolgens selecteer je deze training in de loopbaanwinkel en stop hem in je winkelwagen. De rest spreekt vanzelf.

Kosten: €360 De kosten kunnen worden vergoed uit je loopbaanbudget in overleg met je HR. Vraag de training aan en WerkStation regelt de rest.

 

Aanmelden