Scroll Top

PERSOONLIJKE KRACHT & REFLECTIE

Zou je wel eens wat langer stil willen staan bij wat er allemaal in je omgaat? Welke opvattingen, gedachtes en overtuigingen jouw gedrag sturen?Hoe je meer sturing kunt geven aan je eigen gedrag en daarmee nog effectiever kunt worden op een manier die bij jou past?

Dan is deze tweedaagse training iets voor jou.
In de training `Persoonlijke kracht en reflectie` ga je middels uiteenlopende oefeningen en werkvormen aan de slag met waarnemen in plaats van oordelen en ervaren, beleven, ondervinden, reflecteren en bewust worden van alles wat er in je omgaat.
Vervolgens ga je ervaren hoe je meer sturing kunt geven aan je eigen gedrag en ga je dit ook in de praktijk ervaren.

 

Info:

Woensdag 13 november 2019 en terugkom-dag op woensdag 4 december

Persoonlijke kracht & reflectie wordt gegeven door Linde Holtkamp, via Leeuwendaal.nl .

Linde is een enthousiaste organisatiepsycholoog die in haar trainingen snel verbinding en contact maakt met de deelnemers. Zij vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de groep die de training volgt en haar doel is om via deze training de deelnemers een volgende stap te laten zetten in hun eigen ontwikkeling, bewustwording en effectiviteit.

Schrijf je in via onderstaande oranje aanmeldknop. Vervolgens selecteer je deze training in de loopbaanwinkel en stop hem in je winkelwagen. De rest spreekt vanzelf.

Kosten: €465 De kosten kunnen worden vergoed uit je loopbaanbudget in overleg met je HR. Vraag de training aan en WerkStation regelt de rest.

 

Aanmelden