Scroll Top

LinkedIn & professioneel profileren

Bij een sterk Personal Brand is jouw netwerk goed op de hoogte van dat wat jij te bieden hebt, zelfs buiten je netwerk wordt je gevonden!

In de huidige arbeidsmarkt is het steeds belangrijker dat jij je profileert op basis van jouw unieke kenmerken, persoonlijkheid, ambities en behaalde resultaten (Personal Branding).

 

Bij een sterk Personal Brand is jouw netwerk goed op de hoogte van dat wat jij te bieden hebt, zelfs buiten je netwerk wordt je gevonden!

Of je in loondienst werkt of zelfstandig opereert maakt daarbij geen verschil in de huidige arbeidsmarkt: het gaat erom dat jij gevonden en gevraagd wordt.

Baanzekerheid verdwijnt langzaam en daarvoor in de plaats komt werkzekerheid.
LinkedIn is met bijna 7 miljoen profielen in Nederland het zakelijke netwerkplatvorm om je diensten en producten helder en duidelijk onder de aandacht te brengen.

 

 

Gegevens

LinkedIn en Professioneel Profileren wordt verzorgd door Temperament Plus (Anke Koster)

Er zijn nog een paar plekken vrij , dus geef je snel op!

Datum:
19 juni 2019

Tijd:
09:30 – 17:00

Kosten:
€ 240

Aanmelden

In de workshop ga je actief aan de slag met jouw LinkedIn-profiel. Gezamenlijk word je profiel door genomen en wordt vastgesteld welke score je krijgt van LinkedIn (ook wel Social Selling Score genoemd).

Voor wie is de training Profileren met LinkedIn  geschikt?
Deze training is voor iedereen die al gebruik maakt van LinkedIn maar eigenlijk niet heel goed op de hoogte is van wat er allemaal nog meer mogelijk is om je zelf (persoonlijk én zakelijk) professioneel te profileren.