Scroll Top

AI Visual

Niveau starters

Een video met je eigen Avatar in de hoofdrol. Fantasierijke foto’s die op jouw commando worden gemaakt. Perfecte ingesproken voice over teksten die je alleen maar in tekst hoeft aan te bieden. Artificiële Intelligentie (AI) zal de wereld van iedereen die met beeld werkt voor goed veranderen.-Journalist en AI-watcher Arend Hulshof behandelt in deze praktijktraining een aantal baanbrekende visuele AI-programma’s. Het is belangrijk om deze AI-programma’s en bots goed te begrijpen en beheersen voordat je er de waardevolle vruchten van kan plukken. Na het volgen van deze praktijktraining ben je een aantal zeer bruikbare AI-skills rijker.

PROGRAMMA

Binnen Character Training geloven we in niet te veel praten maar vooral veel zelf doen. Tijdens de AI Visual training leer je efficiënt werken met AI-programma’s als Midjourney, ElevenLabs en Synthesia. Programma’s die zeer waardevol kunnen zijn op de werkvloer en ook daarbuiten.

In deze training gaan we ook in op de gevaren en valkuilen van Artificiële Intelligentie. Die robots kunnen (gelukkig) nog niet zonder de professional. Ze produceren alles op basis van hun input, hebben geen empathie met lezers en kijkers, of begrip over het onderwerp. Ze kunnen ook niet kritisch nadenken of interpreteren. Maar produceren intussen wel content die er professioneel en foutloos uitziet. Hoe moeten de gebruikers zich daartoe verhouden?

De AI Visual training is een aanrader voor deelnemers die op de hoogte willen blijven over de visuele ontwikkelingen rondom AI en de ongekende mogelijkheden ervan willen verkennen. Of voor gebruikers die nog niet de gewenste resultaten uit hun visuele AI-programma’s weten te toveren.

TRAINER

De AI Visual training wordt gegeven door de journalist Arend Hulshof. Hij was acht jaar hoofdredacteur van het mensenrechtenblad Wordt Vervolgd van Amnesty International en werkt als eindredacteur bij Het Financiële Dagblad. Verder schrijft Hulshof artikelen over AI en geeft hij trainingen aan bedrijven, organisaties en universiteiten.

De training bestaat uit 1 dagdeel + 1 uur online. 

Urenschema

1 dagdeel workshop

1 uur online

Datum

04 sep 2024

Tijd

Inloop 13:45 uur
14:00 - 17:00

Kosten

€321.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Character Training
Mart Smeetslaan 1, 1217 AP Hilversum

Organisator

Character Training
Meld je aan