Camjo voor beginners

De training Camjo voor beginners is geschikt voor iedereen die zelfstandig video items maakt of wil gaan maken. Tijdens de training Camjo voor beginners ga je in duo’s op pad en leer je zelfstandig een kort item te draaien.

Tijdens deze training Camerajournalistiek word je getraind in het volledig zelfstandig maken van een videoreportage. Hoe wordt een videoverhaal inhoudelijk voorbereid, hoe moet je de videocamera bedienen, en welke opnames nodig zijn om het verhaal in een video te vertellen.

De training wordt gegeven volgens het learning-by-doing principe. Het bestaat voor een deel uit theorie en door praktische oefeningen tijdens de trainingsdag op locatie.

Voor de cursus is ervaring met video meegenomen, maar geen vereiste.

In deze training zit geen montage! Trainersburo levert de camera waarop gedraaid wordt.

Deze training wordt gegeven door videojournalist Peter Brinkman. Hij startte zijn carrière als verslaggever bij TV Rijnmond. Als eindredacteur van het eerste uur is hij mede verantwoordelijk voor het succes van “Hart van Nederland”. Inmiddels heeft Peter alweer jaren zijn eigen productiebedrijf Karakter.tv. Daarnaast heeft hij, last but not least, de afgelopen jaren honderden, ook internationale, cursisten getraind in het camjovak.

 

Prijs is incl. btw   en inclusief locatie &  lunch

 

De training wordt georganiseerd in het kader van project Nu voor strax! Talent & Groei bij de publieke omroepen en wordt mede mogelijk gemaakt door Ministerie van SZW.

Datum

23 feb 2023

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 17:00

Kosten

€550.00

More Info

Meld je aan

Locatie

The Rock
Naarderweg 16, Hilversum

Organisator

Trainersburo 2 of the guys
Website
https://2oftheguys.nl/
Meld je aan