Scroll Top

Camjo voor beginners

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost jou NU € 394 !

De training Camjo voor beginners is geschikt voor iedereen die zelfstandig video items maakt of wil gaan maken. Tijdens de training Camjo voor beginners ga je in duo’s op pad en leer je zelfstandig een kort item te draaien.

Tijdens deze training Camerajournalistiek word je getraind in het volledig zelfstandig maken van een videoreportage. Hoe wordt een videoverhaal inhoudelijk voorbereid, hoe moet je de videocamera bedienen, en welke opnames nodig zijn om het verhaal in een video te vertellen.

De training wordt gegeven volgens het learning-by-doing principe. Het bestaat voor een deel uit theorie en door praktische oefeningen tijdens de trainingsdag op locatie.

Voor de cursus is ervaring met video meegenomen, maar geen vereiste.

In deze training zit geen montage! Trainersburo levert de camera waarop gedraaid wordt.

Deze training wordt gegeven door videojournalist Peter Brinkman. Hij startte zijn carrière als verslaggever bij TV Rijnmond. Als eindredacteur van het eerste uur is hij mede verantwoordelijk voor het succes van “Hart van Nederland”. Inmiddels heeft Peter alweer jaren zijn eigen productiebedrijf Karakter.tv. Daarnaast heeft hij, last but not least, de afgelopen jaren honderden, ook internationale, cursisten getraind in het camjovak.

 

Prijs is incl. btw   en inclusief locatie &  lunch

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk! Binden, bloeien en groeien.

 

Datum

23 feb 2023
Expired!

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 17:00

Kosten

€787.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Trainersburo
Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

Organisator

Trainersburo 2 of the guys
Website
https://2oftheguys.nl/
Meld je aan