Scroll Top

Creatief radio maken

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost jou NU € 61 !

Je komt op de redactie en er ligt een leeg draaiboek op je te wachten. Er staat niks in de agenda, de planning is helemaal leeg en ook de redacteuren weten het even niet. Ondertussen tikt de klokt door…. De meeste radiomakers zullen deze situatie herkennen.

In deze zeer interactieve workshop van 1 dagdeel van Timo Kamst leer je hoe je van ogenschijnlijk niets naar een flinke hoeveelheid ideeën gaat. De volgende keer dat je draaiboek leeg lijkt zie je alleen nog maar kansen!

 

Trainer:

Timo Kamst ontdekte en trainde de afgelopen twaalf jaar meer dan vijftig lokale, regionale en landelijke radio-presentatoren op presentatietechnieken, stemgebruik, interviewtechnieken en onderscheidend vermogen. Meerdere presentatoren die door hem werden gescout en getraind wonnen Marconi Awards in de categorie Aanstormend Talent en presenteren inmiddels succesvolle programma’s bij NPO 3FM, FunX, NPO Radio 4, Radio 538, Slam! en NPO Radio 2.

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk!

 

Binden, bloeien en groeien.

Datum

26 sep 2023
Expired!

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 12:30

Kosten

€61.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Trainersburo
Naarderweg 16, 1217 GL Hilversum

Organisator

Trainersburo 2 of the guys
Website
https://2oftheguys.nl/
Meld je aan