Scroll Top
Eindredactie

Eindredactie

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost  jou NU € 775!

 

Een eindredacteur stuurt een team aan, motiveert individuele redactieleden en hakt dagelijks belangrijke inhoudelijke- en financiële knopen door. Uitdagend en creatief? Ja. Eenvoudig? Zeker niet. Maar eindverantwoordelijk zijn en eindverantwoordelijkheid dragen kun je gelukkig wel leren.

 

De driedaagse training Eindredactie van de zeer ervaren eindredacteur Barbara Kuipers geeft beginnende- en onervaren eindredacteuren belangrijke handvaten voor een vliegende start. Tijdens deze praktijktraining komen alle facetten van het eindredactie vak aan bod. Een visie overbrengen, creatieve aansturing, motivatie, trouble shooting en leiding geven zijn aspecten die elke eindredacteur moet beheersen om een succesvol programma op tv te brengen.

Barbara Kuipers is werkzaam als senior eindredacteur/creative bij de KRONCRV. Ze deed o.a. de eindredactie van programma’s als: Eindelijk thuis, Man bijt hond, Rambam, Zeikwijven en Grenzeloos verliefd.

Groepsgrootte: 5 deelnemers

Indeling training
Dag 1: Leiding geven. Motiveren van een team. Creatief aansturen van scripten, draaien en montage.
Dag 2: Het implementeren van je visie. Het uitzetten van een koers. Creatief omgaan met krappe budgetten.
Dag 3: Relatie met je redactie. Brandjes blussen. Goede feedback geven.

Deze training wordt verzorgd door Character training in  Hilversum.

Prijs is inclusief btw

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten. NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk! Binden, bloeien en groeien.

 

Urenschema

Dag 1: 26 sept '23

Dag 2: 27 sept '23

Dag 3: 28 sept'23

Datum

26 - 28 sep 2023
Expired!

Tijd

Inloop 09:45 uur
10:00 - 17:00

Kosten

€775.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Character Training
Mart Smeetslaan 1, 1217 AP Hilversum

Organisator

Henk Harding | Character Training

Henk Harding is een ervaren programmamaker én heeft veel ervaring in het geven van trainingen aan landelijke- en regionale omroepen.

Meld je aan