Scroll Top
Grip op je geld

Grip op je geld _ Coaching financieel inzicht

Deze training wordt gegeven in het kader van NU voor strax! en is gesubsideerd door  het Ministerie SZW. Daardoor kost deze training jou NU €420 !

Financieel inzichtgesprekken. Hoe houd ik grip op mijn budget? Ik verlies mijn werk? En meer antwoorden op je vragen. Samen met een NIBUD-coach  krijg je handvatten en tips aangereikt waarmee je het inzicht in en grip op je financiën kunt vergroten.

 

Voor deze kosten kan je eventueel je €1000 loopbaanbudget inzetten.

 

De Nibud-coaches bieden kortdurende financieel inzicht trajecten aan van twee gesprekken waarin mensen inzicht krijgen in hun financiën, hun vragen beantwoord krijgen én met een stappenplan zelf verder aan de slag kunnen. Eventueel zijn deze inzichtgesprekken ook mogelijk middels (video) bellen.

Onderwerpen die besproken kunnen worden zijn o.a.:

  • hoe houd ik grip op mijn budget?
  • ik of mijn partner verliest zijn/haar werk, wat moeten we doen?

Procedure:

  • Je meldt je aan bij WerkStation
  • WerkStation regelt akkoord (desgevraagd anoniem*) bij Werkgever
  • WerkStation schakelt via het Nibud de Nibud-coach in.
  • De Nibud-coach maakt een afspraak bij de medewerker thuis met eventuele partner

 

*Mocht je deze aanvraag anoniem willen doen, stuur dan een mail aan vragen@werkstation.tv. Wij zullen dan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn bij de werkgever.

 

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten. NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk! Binden, bloeien en groeien.

Datum

02 jan 2023 - 13 dec 2023
Expired!

Tijd

00:00 - 00:00

Kosten

€841.00

More Info

Meld je aan

Locatie

ONLINE
Meld je aan