Scroll Top
Grip op je geld

Grip op je geld Maatwerkgesprek

Deze training wordt gegeven in het kader van NU voor strax! en is gesubsideerd door het Ministerie SZW. Daardoor kost deze training jou NU €224 !

Individueel maatwerk traject voor medewerkers die dreigen achterstanden in hun betalingen te krijgen of al hebben. Samen met het NIBUD krijg je handvatten en tips aangereikt waarmee je het inzicht in en grip op je financiën kunt vergroten.

 

De kosten kan je eventueel vergoeden uit je €1000 loopbaanbudget.

 

Het traject met de Nibud-coach verloopt als volgt:

1: Inventarisatiefase

  • De werknemer meldt zich bij WerkStation –
  • WerkStation regelt akkoord (desgevraagd anoniem*) bij Werkgever.
  • WerkStation schakelt via het Nibud de Nibud-coach in.
  • De Nibud-coach maakt een afspraak bij de medewerker thuis met eventuele partner
  • De Nibud-coach bezoekt de medewerker, inventariseert de situatie en stelt een rapportage op met plan van aanpak.

Op basis van deze inventarisatie stelt de Nibud-coach een plan van aanpak op. Deze wordt met een offerte voor de vervolgbegeleiding aan je gestuurd. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. De financiële coaching vindt bij de medewerker thuis of hybride plaats. Dit betekent dat we huis bezoeken combineren met videobellen.

2: Mocht je gebruik willen maken van de vervolg begeleiding (persoonlijke financiële coaching) dan is het tarief € 97,50 per uur exclusief 21% btw + reistijd en reiskosten. Gemiddeld duurt een coachingstraject 10 uur. Op dit tarief in nog niet de subsidie** van toepassing. Geschat coachingstarief is dan €68 excl.btw p.u.

*Mocht je deze aanvraag anoniem willen doen, stuur dan een mail aan vragen@werkstation.tv. Wij zullen dan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn bij de werkgever.

**Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten. NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat men trots is op wat men doet bij de publieke omroepen en gelukkig zijn in hun werk! Binden, bloeien en groeien.

Datum

02 jan 2023 - 13 dec 2023
Expired!

Tijd

00:00 - 00:00

Kosten

€447.00

More Info

Meld je aan

Locatie

ONLINE

Organisator

Nibud / Sammen
Meld je aan