Scroll Top

Herstart je team!

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost normaal €6.000 NU €3.000 voor je hele team!

HERSTART JE TEAM.  Een moment om als team even stilstaan bij hoe dat het gaat, opnieuw te
verbinden en afspraken te maken voor de toekomst.

INHOUD
Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!
Tijdens de “herstart van je team” nemen we de tijd voor verbinding & vernieuwing. Verbinding is een basisbehoefte voor ieder mens. Het heeft effect op hoe we ons voelen en functioneren. Verbinden op het niveau van drijfveren en waarden is belangrijk. Net als werken aan de onderlinge relaties en het begrip voor elkaar en elkaars zienswijze. Een team in verbinding durft zich kwetsbaar op te stellen en staat open voor feedback en vernieuwing. Samen vooruitkijken en heldere werkbare afspraken maken.
De teamsessie vindt plaats op een inspirerende plek.

DOELGROEP
Voor bestaande en nieuwe teams die het de moeite waard vinden om te investeren in elkaar en in de samenwerking.

DUUR
1 dag van 2 dagdelen 9.30 uur tot 17.00 uur

WAT HEB JE ERAAN?
Na de sessie hebben de teamleden meer zicht op en oog en begrip voor elkaars drijfveren.
Onderlinge verwachtingen zijn gedeeld en er zijn heldere afspraken gemakt over de manier waarop men wil samenwerken. Vragen die beantwoord zijn: Wat geeft en wat kost ons energie? Wat is ons gezamenlijke doel? Waar gaan we aan werken en waar gaan we mee stoppen?
De training draagt bij aan zowel de teamontwikkeling alsook de persoonlijke ontwikkeling van de
deelnemers.

Werkvormen en naslagwerk:
Er wordt gewerkt met een variatie van verschillende werkvormen en “ervarend leren”, gericht op elkaar “beter leren kennen”, verbinden en komen tot goede werkbare afspraken over samenwerking.
De deelnemers krijgen tijdens de training hard-copies van relevante onderwerpen en ontvangen na afloop digitaal naslagwerk. Er wordt gewerkt met concrete praktijkcases en vraagstukken van de deelnemers.
De deelnemers leren van de trainer(s) en van elkaar.

De deelnemers vullen vooraf een Profile Dynamics-analyse in en ontvangen een persoonlijk kleurenprofiel en uitgebreide rapportage zodat inzicht ontstaat in de eigen drijfveren, weerstanden en energiebalans. Dit wordt in de training als input en reflectiemiddel ingezet waardoor de teamleden elkaar beter leren kennen, meer begrip voor elkaar krijgen, elkaar optimaal en complementair kunnen benutten en eventuele irritaties vanuit begrip bespreekbaar worden. Tevens wordt er een teamprofiel gemaakt dat inzicht geeft in de kracht van het team en de ontwikkelpunten.

TRAINERS
De training wordt verzorgd door Titus Krijt en Jeroen de Krieger van Plateau bv.

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

 

Datum

05 apr 2023 - 29 dec 2023
Expired!

Tijd

9:15 inloop
09:30 - 17:00

Kosten

€3,000.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Nog niet bekend
Hilversum

Organisator

Plateau
Meld je aan