Scroll Top

Interviewen

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost NU € 593 !

In 2 dagen dompelt  ras-interviewer Frénk van der Linden je onder in de kunst van het interviewen. Aan het eind van de training ben je, door zijn persoonlijke aanpak, een betere interviewer en heb je een stijl gevonden die bij je past.

Alle facetten van een goed vraaggesprek komen tijdens deze training aan bod: luisteren, doorvragen, verleiden, anticiperen, sturen en natuurlijk timing, interactie en… stilte. Welke praktische instrumenten zijn er om door het schild van een getrainde woordvoerder heen te breken? Wat doe je als een minister geen antwoord geeft? En hoe laat je je gesprekspartner tot zijn recht komen?

Een goede interviewer heeft verschillende middelen om zijn doel te bereiken en dat doel kan per gesprek verschillen. Dus nemen we interviewdoelen en -stijlen door. We laten je voorbeelden zien, van het confronterende kruisverhoor tot aan het human interest gesprek.

De door jou afgenomen interviews worden gefilmd en achteraf uitvoerig geanalyseerd. We kijken of je de vooraf behaalde doelen hebt gerealiseerd en waar het goed of fout ging. Na het volgen van deze cursus ga je vol vertrouwen toekomstige interviews of gesprekken in.

 

Dit is een tweedaagse training. Prijs is incl. btw

 

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

Urenschema

dag 1: 29 januari 2024

dag 2: 2 februari 2024

Datum

29 jan 2024 - 02 feb 2024

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 17:00

Kosten

€593.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Character Training
Mart Smeetslaan 1, 1217 AP Hilversum

Organisator

Henk Harding | Character Training

Henk Harding is een ervaren programmamaker én heeft veel ervaring in het geven van trainingen aan landelijke- en regionale omroepen.

Meld je aan