Scroll Top

LinkedIn coaching

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Deze training kost normaal € 378 NU € 189 !

De arbeidsmarkt is stevig in beweging en ook zijn we veel langer aan het werk dan vroeger. Ook kan het zijn dat je door omstandigheden zelf graag op zoek wilt naar ander werk of op zoek moet omdat je contract niet wordt verlengd.
Bij al deze ontwikkelingen is het van belang om een goed en professioneel LinkedIn profiel te hebben waarbij het in één keer duidelijk is waarvoor jij geschikt bent en wat jouw capaciteiten, skills en talenten zijn. Je wilt dus goed vindbaar en goed zichtbaar zijn voor bijvoorbeeld nieuwe werkgevers en opdrachtgevers.

Ook is het relevant bij de huidige arbeidsmarkt dat je weet hoe jij je netwerk hierbij inzet en laat groeien en zelf actief gaat worden op LinkedIn met bijvoorbeeld het plaatsen van content die bij jouw inzetbaarheid en doelen passen.

Je leert je profileren als een expert op jouw kennisgebied en kan hier enthousiast en authentiek over schrijven op LinkedIn. De Linkedin Influencer optie (de zogenaamde Creatormodus) wordt hierbij natuurlijk ook besproken.

In een online-of offline sessie van in totaal 2 uur ga je samen met gecertificeerd loopbaantrainer/coach Anke Koster jouw LinkedIn profiel zo toekomstgericht mogelijk maken.

Hoe gaan we dit doen?
De coaching is opgedeeld in 2 sessies van ieder circa 1 uur. In de eerste sessie gaan we aan de slag met de opbouw van het LinkedIn Profiel. Voordat deze sessie begint ontvang je een LinkedIn Manual met de basisstappen. In de coaching worden deze basisstappen allemaal doorgenomen en geeft de trainer/coach feedback op alle relevante onderdelen van je profiel.
In de tweede sessie gaan je in op het actief worden op LinkedIn en het behalen van de doelen die je hebt gesteld. We ronden af met een ingevuld profiel en het kennen van de opties die zorgen voor een actief LinkedIn Profiel. Ook heb je minstens 1 post/bijdrage gemaakt die past bij jouw doelen.

 

*Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

 

 

Datum

01 apr 2023 - 30 jun 2024
Ongoing...

Tijd

datum en tijd in overleg trainer
09:00 - 11:30

Kosten

€189.00

More Info

Meld je aan

Locatie

In overleg deelnemer

Organisator

TemperamentPlus
Website
https://temperamentplus.nl/
Meld je aan