Scroll Top

LinkedIn & netwerken (online)

Het zijn bijzondere omstandigheden waarin je momenteel je werk doet. De plaats is waarschijnlijk anders (thuis?), teams zijn soms veranderend en wellicht is er onzekerheid of onduidelijkheid dat je werk van inhoud gaat veranderen of zelfs verdwijnt. Ook kan het zijn dat je door de omstandigheden zelf graag op zoek wilt naar ander werk.

Een goed en professioneel LinkedIn profiel te hebben is belangrijk waarbij het in één keer duidelijk is waarvoor jij geschikt bent en wat jouw capaciteit en talenten zijn (ook wel jouw Personal Brand geheten).

Ook is het van groot belang dat je je netwerk hierbij inzet en zelf actief gaat worden op LinkedIn met het plaatsen van content die bij jouw inzetbaarheid passen. Je profileert je als een expert op jouw kennisgebied en kan hier enthousiast en authentiek over schrijven op LinkedIn.

In een online sessie van 1,5 uur ga je samen met de trainer/coach Anke Koster jouw Linkedin profiel zo toekomstgericht mogelijk maken. Van kopregel tot vaardigheden, zij denkt en kijk met je mee en doet suggesties. Je gaat samen nadenken over de onderwerpen en thema’s die bij jouw expertise passen.

Anke vraagt je om een eerste bijdrage te schrijven en leest en denkt met je mee voordat je dit gaan posten. Natuurlijk kijken jullie wie in haar netwerk en jouw netwerk jou een stap verder kunnen helpen. Hierbij gaan jullie gericht op zoek naar groepen op LinkedIn en bijvoorbeeld recruiters in je nieuwe werkveld.

Hoe gaan we dit doen?
We gaan online aan de slag en hebben vervolgens op een half uur voor “nazorg”, d.w.z. vragen of opmerkingen over je profiel, het schrijven van een bijdrage of wat verder bij speelt op Linkedin/netwerk gebied.

Voorafgaand aan de online sessie ontvang je een korte vragenlijst waarbij je gaat nadenken over je volgende stap op de arbeidsmarkt en natuurlijk ontvang je ook een checklist voor je Linkedin Profiel

Voor deelnemers die in gesprek zijn met de Omroepintermediair geldt een speciaal aanbod. Meld je aan bij omroepintermediair@werkstation.tv

Anke Koster:
‘Ik wil je graag bij helpen. Ik heb veel mensen begeleid naar bijvoorbeeld ander werk en heb hierbij gezien dat het heel erg belangrijk is om een een goed en professioneel Linkedin profiel te hebben waarbij het in één keer duidelijk is waarvoor jij geschikt bent en wat jouw capaciteit en talenten zijn (ook wel jouw Personal Brand geheten).
Ook is het van groot belang dat je je netwerk hierbij inzet en zelf actief gaat worden op LinkedIn met het plaatsen van content die bij jouw inzetbaarheid passen, je profileert je als een expert op jouw kennisgebied en kan hier enthousiast en authentiek over schrijven op LinkedIn.

 

Beoordeel deze training

Datum

01 nov 2022 - 30 dec 2022
Expired!

Tijd

datum en tijd in overleg trainer
00:00 - 00:00

Kosten

€250.00

More Info

Meld je aan

Organisator

TemperamentPlus
Website
https://temperamentplus.nl/
Meld je aan