Weg Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Weet jij waar je naartoe wilt, en hoe je daar kan komen? Dit persoonlijk leiderschapstraject van 3 dagen is voor iedereen die het gevoel heeft meer uit zichzelf te kunnen halen. Doorbreek patronen en ontdek waar jouw ambities liggen. Het is tijd om de regie te pakken, over je loopbaan én je leven!

Na afloop van de training:

 • heb je meer inzicht in jouw persoonlijkheid
 • weet je waar je naartoe wilt en waarom
 • weet je waar je op kan focussen voor persoonlijke groei
 • handel je zelfbewust en zelfverzekerd en doe je wat bij je past
 • vertel je jouw verhaal op een krachtige manier.

In drie dagen ga je op zoek naar wat jou drijft, waar je energie van krijgt, wat je valkuilen zijn, wat je wil bereiken in je werk en daarbuiten en wat je daarvoor nodig hebt. De trainer laat je zien hoe je al deze nieuwe kennis in de praktijk brengt. Deze training is zeker niet alleen interessant voor managers, maar voor iedereen die op een bepaalde manier stappen wil maken, voor de professionals die het belangrijk vinden om hun eigen koers uit te zetten voor de toekomst!

Hoe ziet het traject eruit?
De trainer wil je eerst leren kennen, daarom wordt er begonnen met een fysieke of telefonische intake waarin jouw intenties en verwachtingen worden besproken. Daarna ga je aan de slag op een mooie locatie (Corona proof) in Woerden, in een groep van 5 tot 8 personen. De groepen zijn bewust klein zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Incl. lunch.

 • Dag 1 – Dit is wie ik ben
  Op dag 1 breng je jezelf uitgebreid in beeld. Waar sta je nu? Hoe ben je hier terecht gekomen? Welke specifieke kwaliteiten heb je en hoe breng je die tot uiting? Wat geeft je energie en waar loop je van leeg?
 • Dag 2 – Dit is waar ik voor sta
  Op dag 2 ga je verder met het formuleren van een heldere visie. Op basis van jouw drijfveren laat je zien wat je belangrijk vindt, wat je wilt en waarom. Je creëert de basis voor jouw persoonlijke why. Dat geeft focus, richting en energie.
 • Dag 3 – Dit is waar ik voor ga
  Op deze dag wordt er een vertaalslag gemaakt naar de praktijk. Want weten waar je naartoe wilt is natuurlijk mooi, maar hoe je daar komt net zo belangrijk. Tenslotte oefen je met het delen van je verhaal. Je zet jezelf krachtig neer. Zo neem je anderen mee en geef je je ontwikkeling bewust vorm.

Ook na de training mogelijkheid om te sparren.

Vind je het na het afronden van de training nog lastig om bepaalde lessen in de praktijk te brengen, of ben je tot nieuwe inzichten gekomen waar je over wilt sparren? Voor deze en andere vragen staat de trainer klaar tijdens een terugkom-middag.

Je inschrijving is pas definitief na akkoord werkgever. De trainer regelt dit akkoord. 

Over het trainingsbureau

GWTD staat voor G.W. Training & Development en is opgericht door Guy Wijnen. Sinds 2012 specialiseert hij zich in trainingen gericht op arbeidsmarktoriëntatie, talentontwikkeling, persoonlijk ontwikkeling, leiderschap en energiemanagement.

Guy Wijnen begeleidt mensen bij het bewust vormgeven van hun toekomst. “Door vallen en opstaan kun je een hoop leren, maar met zelfkennis en -vertrouwen bouw je een gerichte en gezonde carrière.” Guy is van nature een energieke trainer en goede luisteraar. Met behulp van rust, creativiteit en verbeelding spreekt hij onderliggende drijfveren en ambities aan.

De kosten voor deze training kunnen bijvoorbeeld worden vergoed uit je loopbaanbudget. Je vraagt deze training aan, WerkStation regelt het akkoord. Kosten zijn incl. btw en incl. locatie/catering

Urenschema

Dag 1: 30 sept 22

09:30 - 16:30
Dit is wie ik ben

Dag 2: '7 okt '22

09:30 - 16:30
Dit is waar ik voor sta

Dag 3: 14 okt '22

11:00 - 16:30
Dit is waar ik voor ga

Datum

30 sep 2022 - 14 okt 2022

Tijd

Inloop 09:15 uur
09:30 - 17:00

Kosten

€1,210.00

More Info

Meld je aan

Locatie

Stadshotel Van Rossum
Woerden
Website
https://www.vanrossumwoerden.nl/locatie/

Organisator

GWTD - Guy Wijnen
Email
guy@gwtd.nl
Meld je aan