Scroll Top

Webinar: A.I. in de media 27 mei’20

A.I. of ook wel kunstmatige intelligentie.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat AI of kunstmatige intelligentie eigenlijk is. Je wordt  in een uurtje bijgepraat over hoever de ontwikkeling nu echt is en hoe AI wordt toegepast in de media.

Om in deze tijden ook inhoudelijk bij te tanken, organiseert Media Perspectives deze webinar. Je wordt in een uurtje bijgepraat over hoever de ontwikkeling nu echt is en hoe AI wordt toegepast in de media.

Kunstmatige intelligentie is een begrip dat je in bijna elke media nieuwsbrief tegenkomt. Het is overal om ons heen, misschien dat jij bewust of onbewust ook al gebruikt maakt van deze technologieën. Maar wat is eigenlijk AI en wat is het niet? Wat zijn interessante en inspirerende voorbeelden? En wat zijn de toepassingen die relevant zijn voor de media-industrie of voor jouw organisatie?

Je kunt de webinar van Muriël Serrurier Schepper, de auteur van Artificial Intelligence In Actie, volgen op 15 mei of 27 mei van 10-11 uur.

Na dit webinar:

  • Heb je inzicht in wat AI precies is
  • Ben je op de hoogte van inspirerende toepassingen en de laatste ontwikkelingen
  • Heb je gespard met een expert en andere deelnemers over de mogelijk inzet van AI
  • Na de online webinar krijg je óók toegang tot de opname (en presentatie van de docent)

 

Doelgroep

Dit webinar is voor elke mediaprofessional die nieuwsgierig is naar AI, graag wil weten wat AI precies is en geïnspireerd wil worden door interessante voorbeelden.

Docent

Muriël Serrurier Schepper is projectmanager AI Fieldlabs bij Media Perspectives. Daarnaast is ze associate partner bij Holland Consulting Group op het gebied van toegepaste artificial intelligence, data science en chatbots. Zij werkte als business consultant in het data science team van  Rabobank en implementeerde twee chatbots bij Shell. Zij is een veel gevraagd spreker op (internationale) congressen en tevens gastdocent aan de Erasmus Academie.

 

Online omgeving

Deze sessie is in Zoom. Na inschrijving en akkoord van WerkStation ontvang je van Media Perspectives een dag voor de bijeenkomst een persoonlijke toegangslink via een e-mail.

 

Benodigdheden

Laptop

 

Max. aantal deelnemers via WerkStation: 10

 

 

 

Datum

27 mei 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 11:00

Kosten

gratis

More Info

Meld je aan

Organisator

Mediaperspectives
Website
https://mediaperspectives.nl/
Meld je aan