Scroll Top

Wendbaar Werken

Deze training wordt gegeven in het kader van project Nu voor strax!* Talent & Groei  en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van SZW. Genoemde prijs is inclusief btw en subsidie.

INHOUD
Vooruitgang, innovatie, groei. Organisaties vragen om medewerkers die wendbaar zijn. Hoe blijf je blij en succesvol aan het werk? Is jouw talent van vandaag ook het talent van morgen? Ben je wendbaar, vitaal en goed afgesteld voor de dynamische wereld waarin je werkt? Het wordt steeds belangrijker om zelf de regie te nemen en aan je loopbaan te werken.
Ook als je een vast contract hebt. Investeer in je zelf en je toekomst.
DOELGROEP
Professionals werkzaam in de media. Startende of ervaren medewerkers.
Voor of achter de schermen, uitvoerend, ondersteunend of leidinggevend.
DUUR
6 individuele gesprekken van 75 minuten over een periode van 4 maanden**
WAT LEVERT HET OP?
Na de coaching heb je:
+ inzicht in je kwaliteiten, mogelijkheden, valkuilen en ontwikkelpunten
+ zicht op in hoeverre je wendbaar in werk en leven bent én waar ruimte is voor verbetering
+ feedback op de uitkomst van jouw wendbaarheidsscan
+ praktische handvatten die je in je werk en leven toe kan passen
+ een concreet plan om wendbaar te blijven in werk en leven
+ nieuwe inspiratie en een boost voor je (zelf)vertrouwen
OVER MENS IN UITVOERING
De aanpak is hartelijk, positief kritisch en confronterend waar nodig. Altijd met respect en om te kunnen doordringen tot de diepere laag. Geen trucjes of symptoombestrijding dus, maar gericht op duurzame ontwikkeling. Van inzicht naar actie.
TRAINER/ COACH
Jeannette Beelen
Dit is een individueel traject.
Startdatum in overleg met de deelnemer en na akkoord van Werkstation.
WERKVORMEN
Het coach-traject begint met een intakegesprek en een laagdrempelige scan die gaat over vitaliteit, wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid. De uitkomst geeft een integrale blik op je wendbaarheid aan de hand van de thema’s: competentie, eigenschappen, omgeving en omstandigheden, conditie, zingeving, waarden en overtuigingen. Vervolgens bepalen we samen het doel. Elk traject is uniek en maatwerk.
Wat gaat al goed? Welk thema heeft onderhoud nodig? En welk aandachtsgebied heeft nu inzicht en actie nodig?
In de individuele gesprekken zoomen we uitgebreid in op jouw kwaliteiten, mogelijkheden, valkuilen en ontwikkelpunten. Vervolgens zoeken we naar acties of oplossingen die werken en bij jou passen.
**Bij voorkeur zit er tussen het vijfde en laatste gesprek circa 3 maanden om ervaringen te delen, successen te vieren en resultaten te borgen.
Tussen de gesprekken door ga je aan de slag met een opdracht, reflectie of oefenen in de praktijk.

 

 

Met het project ‘NU voor strax!’ biedt WerkStation mogelijkheden voor talent & groei op maat. Wij geloven in het potentieel van mensen en zien het als onze verantwoordelijkheid de mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen en om actief bij te dragen aan hun groei. We ontdekken, stimuleren en benutten talenten.

NU voor strax! is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij de publieke omroepen. Het doel is iedereen te prikkelen en uit te dagen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke groei. Zodat je trots bent op wat je doet bij de publieke omroepen en gelukkig bent in je werk!

Binden, bloeien en groeien.

Datum

02 okt 2023 - 30 apr 2024
Ongoing...

Kosten

€756.00

More Info

Meld je aan

Locatie

In overleg deelnemer

Organisator

Jeanette Beelen | Mens in uitvoering
Meld je aan